Το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών του Δήμου Καστοριάς για τη “Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών” - OlaDeka

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών του Δήμου Καστοριάς για τη “Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών”

25 Νοεμβρίου. Τι μπορεί να συμβολίζει αυτή η ημέρα; Γιατί έχει καθιερωθεί; Τις απαντήσεις τις λάβαμε, δυστυχώς με τον τραγικότερο τρόπο, καθώς μια ακόμη γυναικοκτονία έγινε στη χώρα μας τη Δευτέρα.

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών του Δήμου Καστοριάς, στα εφτά χρόνια λειτουργίας του, έχει πραγματοποιήσει σειρά αξιόλογων δράσεων και σημαντικών πρωτοβουλιών με στόχο τη δημιουργία κατάλληλων συνθηκών για την αναγνώριση του φαινόμενου της έμφυλης βίας ως μείζον κοινωνικό πρόβλημα και να συζητηθεί ως κάτι που υπάρχει, που συμβαίνει και μας αφορά όλους.

Φέτος οι πρωτόγνωρες συνθήκες που επικρατούν λόγω του covid-19, δεν επέτρεψαν να υλοποιηθεί καμία διά ζώσης δράση, αφού ένας από τους στόχους του Κέντρου είναι και η κοινωνική αλληλεπίδραση και η ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου.

Με την ευκαιρία όμως της Διεθνούς Ημέρας για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών του Δήμου Καστοριάς, παρουσιάζει όλες τις οπτικοακουστικές εκστρατείες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας για την εξάλειψη του ντροπιαστικού αυτού φαινομένου.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria