Μόνο ένα καστοριανό σωματείο είχε εγγραφεί έως την Παρασκευή στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων - OlaDeka

Μόνο ένα καστοριανό σωματείο είχε εγγραφεί έως την Παρασκευή στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων

Μητρώο ήρθε στο προσκήνιο της επικαιρότητας πρόσφατα, όταν ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, συνέδεσε άμεσα την εγγραφή των σωματείων σε αυτό, με την έκτακτη οικονομική ενίσχυση για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας, συνολικού ύψους 12 εκατ. ευρώ

Το Μητρώο Αθλητικών Σωματείων μπήκε στη ζωή των ασχολούμενων με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό τον περασμένο Μάιο, όταν η ΓΓΑ εγκαινίασε την ηλεκτρονική πλατφόρμα προεγγραφής σωματείων που διαθέτουν την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση. Αποτελεί υποκατηγορία του Μητρώου Αθλητικών Φορέων, το οποίο θεσμοθετήθηκε με τον νόμο 4373/2016, και στόχο έχει τη “χαρτογράφηση” του θολού τοπίου του ερασιτεχνικού αθλητισμού στην Ελλάδα.

Παραταύτα, το Μητρώο ήρθε στο προσκήνιο της επικαιρότητας πρόσφατα, όταν ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, συνέδεσε άμεσα την εγγραφή των σωματείων σε αυτό, με την έκτακτη οικονομική ενίσχυση για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας, συνολικού ύψους 12 εκατ. ευρώ, αλλά και με το δικαίωμα ψήφου στις επερχόμενες αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέων διοικήσεων στις αθλητικές ομοσπονδίες.

Αν και σχεδόν όλοι συμφωνούν στην ανάγκη καταγραφής -και ψηφιοποίησης- των νομίμως λειτουργούντων ερασιτεχνικών σωματείων, οι εξαιρετικά πιεστικές προθεσμίες (που πάντως παρατάθηκαν μετά το νέο lockdown) και η σύνδεση της εγγραφής με το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι στις διοικήσεις των ομοσπονδιών, ξεσήκωσαν πολλές αντιδράσεις.

Την περασμένη Δευτέρα (2/11), ξεκίνησε στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού η ανάρτηση των πρώτων σωματείων που ολοκλήρωσαν τη σχετική διαδικασία, πήραν την έγκριση της ΓΓΑ και εγγράφονται στο Μητρώο. Ως το βράδυ της Παρασκευής 6/11, ο αριθμός τους είχε φτάσει τα 365, νούμερο πολύ μικρό σε σχέση με τα 5.344 σωματεία που έχουν ανοίξει καρτέλα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα (σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο υφυπουργός Αθλητισμού σε συνέντευξη Τύπου, στις 26/10).

Το ΑΠΕ-ΜΠΕ επιχειρεί μία πρώτη ανάλυση του νέου «χάρτη» του ελληνικού ερασιτεχνικού αθλητισμού, όπως αυτός διαμορφώνεται μέσω του Μητρώου. Θα πρέπει βέβαια να επισημανθεί, ότι η εικόνα που παρουσιάζεται είναι προσωρινή, καθώς οι εγγραφές σωματείων συνεχίζονται, είτε με νέες αιτήσεις, είτε με τη διόρθωση φακέλων που παρουσίαζαν ελλείψεις. Είναι βέβαιο ότι ο τελικός αριθμός σωματείων θα είναι πολύ μεγαλύτερος και οι αναλογίες πολύ διαφορετικές, όμως η… φωτογραφία της στιγμής έχει το δικό της ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Το πρώτο που μπορεί να παρατηρήσει κανείς στη σημερινή εικόνα του Μητρώου Αθητικών Σωματείων, είναι η σχεδόν παντελής απουσία των μεγάλων πολυ-αθλητικών συλλόγων της χώρας. Με εξαίρεση τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει εγγραφεί σε συνολικά 15 αθλήματα (χωρίς σε αυτά να περιλαμβάνεται το ποδόσφαιρο), από τη λίστα απουσιάζουν προς το παρόν τα ονόματα του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ, του ‘Αρη, του Πανιωνίου, του Ηρακλή, καθώς και πολλών ακόμη σωματείων με μακροχρόνια και πολυσχιδή προσφορά στον ελληνικό αθλητισμό (Πανελλήνιος, Ιωνικός, Απόλλων Σμύρνης, Απόλλων Καλαμαριάς, ΧΑΝΘ κ.ο.κ.).

Κάποιος με παντελή άγνοια της ελληνικής πραγματικότητας, εξετάζοντας την ως τώρα εικόνα του Μητρώου, θα πίστευε ότι η Ελλάδα… στα ρινγκ αναστενάζει! Τα μαχητικά αθλήματα έχουν τη «μερίδα του λέοντος» μεταξύ των εγγεγραμμένων σωματείων, με το Ολυμπιακό ταεκβοντό (WTF) να βρίσκεται στην κορυφή με 62 σωματεία και το καράτε να ακολουθεί με 47. Αξιοσημείωτη είναι όμως και η παρουσία συλλόγων από ανάλογα μη Ολυμπιακά αθλήματα: 37 σωματεία της ομοσπονδίας κικ-μπόξινγκ, 27 του γουσού κουνγκ φου, 18 του ζίου-ζίτσου, 17 του ταεκβοντό ITF, 10 του παγκρατίου και άλλα τόσα του μουάιταϊ. Παρότι σε αρκετές περιπτώσεις ένα σωματείο εμφανίζεται σε περισσότερες της μίας ομοσπονδίες (αφού καλλιεργεί 2-3 ή και περισσότερα μαχητικά αθλήματα), η ανταπόκριση του κλάδου αυτού στις απαιτήσεις εγγραφής στο Μητρώο κρίνεται εντυπωσιακή.

Στον αντίποδα, τα στοιχεία για τις μεγαλύτερες σε μέγεθος ομοσπονδίες είναι μάλλον απογοητευτικά: 33 σωματεία-μέλη της ΕΟΚ έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς την εγγραφή τους, 25 από τον ΣΕΓΑΣ, 23 από την ΕΓΟ (τα τρία εκ των οποίων καλλιεργούν αποκλειστικά το μπόουλινγκ, που υπάγεται στη γυμναστική ομοσπονδία), 20 από την ΕΟΠΕ, μόλις 11 από την ΕΠΟ, 9 από την ΚΟΕ και 7 από την ΕΙΟ. Ειδικά σε ό,τι αφορά το ποδόσφαιρο, θα πρέπει να σημειωθεί πως εκκρεμεί ο έλεγχος στα σωματεία που έχουν δηλώσει «Μη Υποχρέωση Απασχόλησης Προπονητή». Η εν λόγω εκκρεμότητα οφείλεται στο γεγονός ότι η ΕΠΟ δεν έχει στείλει στη ΓΓΑ τα απαραίτητα στοιχεία που της έχουν ζητηθεί για την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου ελέγχου.

Την ίδια στιγμή, δύο Ολυμπιακά αθλήματα (κάνοε/καγιάκ και μπάντμιντον) δεν εμφανίζουν ως τώρα καμία εγγραφή, το μοντέρνο πένταθλο έχει μόνο τον Παναθηναϊκό, οι ομοσπονδίες χάντμπολ και κωπηλασίας από μόλις δύο εγγραφές και η ποδηλασία τρεις (εκ των οποίων η μία είναι του ΠΑΟ). Ένα σωματείο εμφανίζεται στην ιππασία και μόλις δύο στην ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, που έχει υπό τη σκέπη της τα περισσότερα αθλήματα για άτομα με αναπηρίες. Κι όλα αυτά, ενώ στο Μητρώο έχουν εγγραφεί επιτυχώς τρία σωματεία της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας, τα οποία μάλιστα καλλιεργούν διαφορετικού τύπου δραστηριότητες (αερομοντελισμός, γενική αεροπορία, αλεξιπτωτισμός πλαγιάς)!

Ελάχιστα είναι επίσης τα ως τώρα εγγεγραμμένα σωματεία, τα οποία έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα αθλήματά τους. Πέραν του Παναθηναϊκού και εξαιρώντας τα μαχητικά σπορ, οι διακεκριμένοι σύλλογοι που εμφανίζονται ως τώρα στο Μητρώο είναι μετρημένοι: ο Παναιτωλικός (ποδόσφαιρο), ο ΝΟ Βουλιαγμένης (υγρός στίβος, ιστιοπλοϊα), ο Έσπερος Καλλιθέας (μπάσκετ, βόλεϊ, πινγκ πονγκ), ο ΙΟ Πειραιά (ιστιοπλοϊα), ο ΜΕΑΣ Τρίτων (στίβος), ο Σπάρτακος Ιωαννίνων (άρση βαρών) και ο Αερωπός Έδεσσας (χάντμπολ) είναι από τα λιγοστά σωματεία με παράδοση και επιτυχίες.

Τι συμπέρασμα προκύπτει από τα παραπάνω; Προφανώς όχι ότι όσα σωματεία δεν έχουν εγγραφεί ως τώρα στο Μητρώο είναι “σφραγίδες” (αν και υπάρχουν και αρκετά τέτοια), ούτε ότι βαρύνονται με σοβαρές οικονομικές παραβάσεις. Πέρα από τις δεδομένες γραφειοκρατικές δυσκολίες και αγκυλώσεις, που μαλιστα εντείνονται από τις ειδικές συνθήκες της πανδημίας, δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι η μεγάλη πλειονότητα των ερασιτεχνικών σωματείων διοικείται από εθελοντές, γονείς αθλουμένων και ανθρώπους με αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, που δεν έχουν το χρόνο ή/και τις γνώσεις για να συντάξουν σωστά την αίτηση εγγραφής. Δεν είναι λίγοι άλλωστε οι σύλλογοι που κατέφυγαν σε… έξωθεν βοήθεια, προκειμένου να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις και να αποδείξουν το αυτονόητο: ότι προσπαθούν και συχνά καταφέρνουν, υπό αντίξοες συνθήκες, να υπηρετήσουν και να προάγουν το κοινωνικό αγαθό του Αθλητισμού.

Για την ιστορία, το ΑΠΕ-ΜΠΕ παρουσιάζει τα 365 σωματεία που έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς την εγγραφή τους στο Μητρώο Ερασιτεχνικών Σωματείων, ως την Παρασκευή 6/11:

Από την Καστοριά είχε εγγραφεί μόνο ο Σύλλογος Χιονοδρομίας Ορειβασίας Καστοριάς (ΣΧΟΚ)

Αθλητικός Σκοπευτικός Όμιλος Αίθωνας              Σκοποβολή

Ακαδημία Κινεζικών Παραδοσιακών Τεχνών Ιωαννίνων  Γουσού Κουνγκ Φου 

ΑΣ Χανγκ Γκαρ Κουνγκ Φου Ηρακλείου                Γουσού Κουνγκ Φου 

ΠΑΟ Ελληνορώσων "Ο Ανδριανός"                     Ταεκβοντό WTF (Ολυμπιακό)

ΑΣ Ταεκβοντό 'Αθλος Αιγάλεω                        Ταεκβοντό WTF (Ολυμπιακό)

ΑΣ Ίκαρος Σπάτων                                  Γουσού Κουνγκ Φου / Κικ-Μπόξινγκ

ΑΣ Αθλοκίνηση Αλιβερίου                           Καράτε

ΑΣ Σημείο                                         Κικ-Μπόξινγκ

Μαχητές-ΑΓΣ Γλυφάδας                              Κικ-Μπόξινγκ

ΝΟ Λήμνου                                         Κωπηλασία

ΑΣ Ν.Ορεστιάδας "Πολυνίκης"                       Στίβος

ΓΣ Αρκαδίας                                       Στίβος

Σκοπευτικός Σύλλογος Αστυνομικών Υπαλλήλων        Σκοποβολή

 Θεσσαλονίκης και Φίλων "Ο Ζευς"

ΑΠΣ Σύρου, ΑΣ Σύρου                               Κικ-Μπόξινγκ

ΑΓΣ Πρωτέας Ραφήνας                               Τζούντο / Μουάιταϊ

ΑΣ Μπόουλινγκ Δάφνης                              Μπόουλινγκ

ΓΣ Παλαίστρα                                      Σκοποβολή

ΓΑΣ Λιβαδειάς                                     Ρυθμική Γυμναστική

ΑΣ Αναπήρων Θεσσαλονίκης 'Αρης                     Μπάσκετ

ΑΣ 'Αλτις                                          Τραμπολίνο

ΑΣ Η Δύναμη                                       Γουσού Κουνγκ Φου / Κικ-Μπόξινγκ

ΑΣ Φλόγα Ζωής Γαλατσίου                           Ταεκβοντό WTF (Ολυμπιακό)

ΑΓΣ Μαχητική Ομάδα Κόσμου                         Κικ-Μπόξινγκ

ΑΣ Παραδοσιακού Καράτε Πειραιά                    Καράτε

ΑΟ Φιλοθέης-Ψυχικού "Η Ίριδα"                     Ξιφασκία

Φιλαθλητικός Καλύμνου                             Κολύμβηση

ΑΣ Αντισφαίρισης Γρεβενών                         Τένις

Ρυθμικός Όμιλος Καλαμάτας                         Ρυθμική Γυμναστική

ΓΑΣ Λιτοχώρου "Ο Ενιπεύς"                         Στίβος / Ρυθμική Γυμναστική / Τοξοβολία

ΑΣ Λάρισας-Αδαμάντινοι Μαχητές                    Μουάιταϊ

Ορειβατική και Αναρριχητική Λέσχη Θεσσαλονίκης    Ορειβασία

Ο 'Αγιος Χριστόφορος                               ΕΑΟΜ-ΑμεΑ

ΑΟ Αμπελώνος-Ευ Ζην                               Ταεκβοντό WTF (Ολυμπιακό)

Σκακιστικός Όμιλος Αγίας Παρασκευής               Σκάκι

ΑΣ Παγκρατεύς                                     Κικ-Μπόξινγκ

ΑΣ Ακάδημος Αργυρούπολης Γ. Ζωης                  Βόλεϊ

ΑΣ Tae Kwon Do Ελευσίς                            Ταεκβοντό ΙTF (Μη Ολυμπιακό) / Κικ-Μπόξινγκ

ΓΕ Αργολίδας                                      Στίβος

ΑΣ Ακαδημία Αλεξάνδρειας 'Αθλος                    Μπάσκετ

ΑΣ Σοτοκάν Καράτε Ξυλόκαστρου                     Καράτε

ΠΑΟ 'Αμιλλα Περιστερίου                            Ποδόσφαιρο / Μπάσκετ

ΓΑΣ Ελληνικού                                     Μουάιταϊ

Ακαδημία Αντισφαίρισης Ιωαννίνων                  Τένις

ΑΣ Πρόμαχος Δάσους Χαϊδαρίου                      Κικ-Μπόξινγκ

Σύλλογος Παραδοσιακού Γουίγκ Τσαν Κουνγκ Φου      Γουσού Κουνγκ Φου 

 Αγίου Δημητρίου 

ΑΣ Δίαστρο                                        Ταεκβοντό WTF (Ολυμπιακό)

Ήλιδα                                             Ταεκβοντό WTF (Ολυμπιακό)

Ιππικός Όμιλος Βορείων Προαστίων                  Ιππασία

ΑΣ Ακρόπολη                                       Ταεκβοντό ΙTF (Μη Ολυμπιακό)

ΑΣ Κινεζικών Παραδοσιακών Πολεμικών Τεχνών        Γουσού Κουνγκ Φου 

 και Ποδοπτέρισης

ΕΑ Πατρών                                         Μπάσκετ / Βόλεϊ / Πυγμαχία / Σκάκι

ΑΣ Μαχητικών Τεχνών Περάματος                     Γουσού Κουνγκ Φου 

ΑΓΣ Αλκη                                          Ταεκβοντό WTF (Ολυμπιακό)

ΑΣ Ταεκβοντό Νέας Αμπλιανης Λαμίας                Ταεκβοντό WTF (Ολυμπιακό)

Πελασγός ΑΣ Λάρισας                               Στίβος

ΑΣ Αίαντας Αγίου Δημητρίου                        Ταεκβοντό WTF (Ολυμπιακό)

ΑΣ Δίας Λάρισας                                   Ταεκβοντό WTF (Ολυμπιακό)

Σύλλογος Μπόουλινγκ Τεχνικών Ρίψεων Κένταυρος     Μπόουλινγκ

ΑΣ Γουσού-Κουνγκ Φου "Οι Κουρήτες"                Γουσού Κουνγκ Φου 

Παλαιστικός Σύλλογος Πύργου "Ο Τιτάν"             Πάλη

ΝΟ Αλεξανδρούπολης Έβρου                          Κολύμβηση / Τεχνική Κολύμβηση / Ανοιχτή Θάλασσα / Ιστιοπλοϊα

ΑΣ Αράχωβας                                       Ταεκβοντό WTF (Ολυμπιακό)

ΑΣ Δράκοι Φωκίδας                                 Ταεκβοντό WTF (Ολυμπιακό)

Όμιλος Τέννις Πετρούπολης Πλεονέκτημα             Τένις

ΑΣ Έλληνες Μαχητές                                Κικ-Μπόξινγκ

Αθλητική Δράση                                    Καράτε

ΑΣ Καράτε Λυσίμαχος                               Καράτε

ΑΣ Φίλων Tae Kwon Do Το Μοσχάτο                   Ταεκβοντό ΙTF (Μη Ολυμπιακό)

ΑΣ Πολύμαχος                                      Παγκράτιο / Κικ-Μπόξινγκ

ΕΑ Πήγασος Λάρισας                                Μπάσκετ / Βόλεϊ / Στίβος / Πάλη

ΑΣ Δύναμη Αμαρουσίου                              Ταεκβοντό WTF (Ολυμπιακό)

Όμιλος Αντισφαίρισης Πειραιά                      Τένις

ΑΟ Διαγόρας                                       Πυγμαχία / Κικ-Μπόξινγκ

ΣΓ Tae Kwon Do Νέου Ψυχικού                       Ταεκβοντό WTF (Ολυμπιακό)

Σύλλογος Χιονοδρομίας Ορειβασίας Καστοριάς        Χιονοδρομία

Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών-ΑΣ Κερατσινίου          Καράτε

ΑΟ Ιλίου                                          Τζούντο

ΑΟ Αστέρας Βύρωνα                                 Ποδόσφαιρο

ΑΣ Γαία                                           Ταεκβοντό WTF (Ολυμπιακό) / Ενόργανη / Ρυθμική Γυμναστική

Νέμεσις                                           Ταεκβοντό WTF (Ολυμπιακό)

ΑΣ Ταεκβοντό Αττική Δύναμη                        Ταεκβοντό WTF (Ολυμπιακό)

Ατραπός Χαλάνδρι                                  Ταεκβοντό WTF (Ολυμπιακό)

ΓΟ Νέας Ιωνίας Εν Κινήσει                         Ρυθμική Γυμναστική

Δαίδαλος                                          Κικ-Μπόξινγκ

Αρίων 2005                                        Ταεκβοντό WTF (Ολυμπιακό)

ΑΣ Γκότζου-Κα Καράτε Αθήνας                       Καράτε

ΑΣ Ταεκβοντό-Νίκη Παιανίας Γλυκών Νερών           Ταεκβοντό WTF (Ολυμπιακό)

ΑΣ Κινεζικών Πολεμικών Τεχνών "Η Τέχνη του Αετού" Γουσού Κουνγκ Φου 

Σύλλογος Ηλιούπολης Γυμναστικών Αθλημάτων         Ενόργανη Γυμναστική / Τραμπολίνο

 "Γύμναθλος"

ΑΣ Αιχμητής Πετρούπολης                           Κικ-Μπόξινγκ

ΑΣ Αγχέμαγος Χαλανδρίου                           Ταεκβοντό WTF (Ολυμπιακό)

ΑΓΣ 'Αμιλλα Ιλίου Αττικής                          Ταεκβοντό ΙTF (Μη Ολυμπιακό) / Κικ-Μπόξινγκ

ΑΣ Μεταμόρφωσης Ο Δρόμος του Καράτε               Καράτε

Αθλητικό Κέντρο Αβάντες Ελυμνίων                  Κικ-Μπόξινγκ

ΑΣ Μαχητικών Τεχνών και Ασιατικής Κουλτούρας      Γουσού Κουνγκ Φου 

 "Ο Αετός"

ΑΣ Φίλων Ταεκβοντό Αγ. Παρασκευής                 Ταεκβοντό ΙTF (Μη Ολυμπιακό)

ΑΣ Ακάμας Δήμου Βέλου-Βόχας                       Καράτε

Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών-ΑΣ Περιστερίου          Καράτε

 Αλκίμαχος

ΑΟ Ολυμπιάδα Κηφισιάς Ένωση Ομάδων Κλασσικού      Στίβος

 Αθλητισμού

Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Χαλκίδας           Αγωνιστική Αναρρίχηση

ΑΣ Κικ Μπόξινγκ Πυγμή                             Κικ-Μπόξινγκ / Μουάιταϊ / Παγκράτιο

ΓΣ Μαχητικών Τεχνών Πειραιώς                      Ζίου-Ζίτσου

Αθλητικό Κέντρο Τάε Κβον Ντο Δήμου Ζηρού          Ταεκβοντό ΙTF (Μη Ολυμπιακό)

Σύλλογος Ανάπτυξης Κινεζικού Κουνγκ Φου Ακτής     Γουσού Κουνγκ Φου 

 Σαρωνικού

ΑΣ Παλαιού Ψυχικού-Αθλητικά Τμήματα Φυσικής       Στίβος

 Αγωγής

Παγκράτιος ΑΓ Σύλλογος Tae Kwon Do                Ταεκβοντό WTF (Ολυμπιακό)

Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αιχμή Ιλίου       Καράτε

Αθλητικός-Πολιτιστικός Σύλλογος Πρωτοπόροι        Καράτε / Ζίου-Ζίτσου

ΑΣ Καράτε "Η Καρδιά του Πολεμιστή"                Καράτε

ΑΣ Ηλιούπολης για τη διάδοση του Γου Σου          Γουσού Κουνγκ Φου 

 "Η Γροθιά του Αετού"

Αθλητικό Κέντρο Σοτοκάν Καράτε Χίου               Καράτε

Σπάρτακος Βριλησσίων                              Ταεκβοντό WTF (Ολυμπιακό)

ΓΣ Τιτάνας                                        Ενόργανη Γυμναστική / Κικ-Μπόξινγκ

ΑΣ Καράτε Κερατσινίου Νισίζα                      Καράτε

Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών Αθηνών                  Ζίου-Ζίτσου / Τζούντο

Αβάντας                                           Ταεκβοντό WTF (Ολυμπιακό)

Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Νεύτων            Ταεκβοντό WTF (Ολυμπιακό)

Παγκωακός ΑΣ Ανταγόρας                            'Αρση Βαρών

ΑΣ Απόλλων                                        Καράτε

ΑΣ Ταεκβοντό Βάρης                                Ταεκβοντό WTF (Ολυμπιακό)

ΑΣ Ακαδημία Πλάτωνος                              Γουσού Κουνγκ Φου / Κικ-Μπόξινγκ

ΑΣ 'Αμιλλα Πετρουπόλεως                            Ταεκβοντό ΙTF (Μη Ολυμπιακό) / Κικ-Μπόξινγκ

ΑΣ Παιανίας-Παιάν                                 Ταεκβοντό WTF (Ολυμπιακό) / Κικ-Μπόξινγκ

ΑΣ Ζέας                                           Ταεκβοντό ΙTF (Μη Ολυμπιακό)

ΑΣ Περιστερίου για τη διάδοση του Σαολίν          Γουσού Κουνγκ Φου 

 Κουνγκ Φου

ΑΓΣ Παραδοσιακού Ταεκβοντό Ν.Φιλαδέλφειας         Ταεκβοντό ΙTF (Μη Ολυμπιακό)

ΑΣ Καράτε 'Ανω Γλυφάδας                            Καράτε

Αίας ΑΣ 'Αρτας                                     Μπάσκετ

ΑΣ Δυναμικά Γάντια                                Κικ-Μπόξινγκ

ΑΣ Κινεζικών Πολεμικών Τεχνών Δευκαλίων           Γουσού Κουνγκ Φου 

ΑΣ Μαχητική Ακαδημία Πλάτωνος                     Γουσού Κουνγκ Φου 

ΑΟ Αίαντας Ασυρμάτου Αγίου Δημητρίου              Ταεκβοντό WTF (Ολυμπιακό)

ΑΣ Μακεδών                                        Ταεκβοντό WTF (Ολυμπιακό) / Κικ-Μπόξινγκ / Μουάιταϊ

Ολύμπιος ΓΣ                                       Σκοποβολή

Εστία Πολεμικών Τεχνών Αττικής                    Ζίου-Ζίτσου

ΑΟ Σείριος                                        Κικ-Μπόξινγκ / Μουάιταϊ / Μπραζίλιαν Ζίου-Ζίτσου /

                                                  Σωματική Διάπλαση & Φίτνες

Πυγμαχικός ΑΣ Πετρούπολης Ευ Ζην                  Πυγμαχία

ΑΣ Καράτε-Φίλοι Κ. Κυπριώτη                       Γουσού Κουνγκ Φου 

Φιλογυμναστικός Όμιλος Καλαμάτας                  Ρυθμική Γυμναστική

ΑΣ "Υπερίων" Κορωπίου                             Κικ-Μπόξινγκ

Αθηναϊκός ΑΣ Ελλάς Νους και Δύναμη                Κικ-Μπόξινγκ / Σωματική Διάπλαση & Φίτνες

Όμιλος Τζούντο Χολαργού Judocan                   Τζούντο / Ταεκβοντό WTF (Ολυμπιακό)

Όμιλος Κλασσικού Αθλητισμού Αρκάδι Ρεθύμνου       Μπάσκετ / Βόλεϊ / Στίβος / 'Αρση Βαρών / Πάλη / 

                                                  Ενόργανη Γυμναστική / Τραμπολίνο

ΑΣ Καράτε Έδεσσας                                 Καράτε

ΑΓΣ Ταεκβοντό Ανδρόγεως                           Ταεκβοντό WTF (Ολυμπιακό)

ΑΣ Σοτοκάν Καράτε Γλυφάδας                        Καράτε

Αμύντωρ                                           Ταεκβοντό WTF (Ολυμπιακό)

ΑΣ Βόρειος Αετός                                  Γουσού Κουνγκ Φου 

ΑΣ Πολεμικών Τεχνών και Γυμναστικής Ρεθύμνης      Καράτε / Αερόβια Γυμναστική

ΑΣ Ίωνες Ηρακλείου Αττικής                        Ταεκβοντό WTF (Ολυμπιακό) / Ταεκβοντό ΙTF (Μη Ολυμπιακό) /

                                                  Κικ-Μπόξινγκ / Πυγμαχία

ΑΣ Μαχητικών Αθλημάτων Ώρα Για Μάχη               Κικ-Μπόξινγκ

Θουκυδίδειος ΓΣ Αλίμου                            Ενόργανη / Ακροβατική Γυμναστική

Σύλλογος Τζούντο-Καράτε Αθηνών                    Καράτε

ΑΣ Φου Χοκ                                        Γουσού Κουνγκ Φου 

ΑΣ Αριστίων                                       Ενόργανη Γυμναστική

ΑΣ Ασιατικών Πολεμικών Τεχνών Αγ. Παρασκευής      Μουάιταϊ

ΑΣ Καλλιθέας Ανατολικών Πολεμικών Τεχνών          Καράτε

ΑΣ Η Ατραπός Νέου Κόσμου                          Γουσού Κουνγκ Φου 

ΑΣ Σεπολίων Αριστίων Ταεκβοντό                    Ταεκβοντό WTF (Ολυμπιακό)

Αθλητική Ακαδημία Νοτίων Προαστίων                Μπάσκετ

ΑΣ Σαολίν Γου Κουνγκ-Η Πηγή του Νεαρού Δάσους     Γουσού Κουνγκ Φου 

 Ηρακλείου 

ΑΣ Μυρμιδόνες                                     Κικ-Μπόξινγκ

ΑΣ Λέοντες Κερατσινίου                            Μουάιταϊ

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ιωαννίνων                     Ιστιοπλοϊα

ΑΓΣ Τακεβοντό Κερατσινίου                         Ταεκβοντό ΙTF (Μη Ολυμπιακό) / Κικ-Μπόξινγκ

ΑΣ Παραδοσιακών και Σύγχρονων Πολεμικών Τεχνών    Μουάιταϊ

 "Ο Δίας"

Λέοντες Νέας Σμύρνης                              Καράτε

ΑΣ Καράτε 'Ανω Νέας Σμύρνης                        Καράτε

ΑΣ Καράτε Μοσχάτου                                Καράτε / Σωματική Διάπλαση & Φίτνες

ΝΟ Αλίμου Αττικής                                 Ιστιοπλοϊα

Πολιτιστικός ΑΣ Έδεσσας Αερωπός                   Χάντμπολ / Ποδηλασία

ΑΣ Φίλων Tae Kwon Do Νέα Σμύρνη                   Ταεκβοντό ΙTF (Μη Ολυμπιακό)

ΑΓΣ Τάε Κβον Ντο Ζωγράφου                         Ταεκβοντό WTF (Ολυμπιακό)

ΑΓΣ Ίωνες Ν. Ιωνίας Αττικής                       Ταεκβοντό ΙTF (Μη Ολυμπιακό)

Ολυμπιακή Φλόγα Αχαρνών                           Ενόργανη Γυμναστική / Τραμπολίνο

Σύλλογος Αερομοντελιστών Κοζάνης                  Αερομοντελισμός

ΑΣ Μαχητικών Τεχνών Οι Μαχητές                    Ζίου-Ζίτσου / Κικ-Μπόξινγκ

Όμιλος Πρακτικής Σκοποβολής Ηρακλείου             Σκοποβολή

Ποδοσφαιρικός ΑΟ Θύελλα Περιστερίου               Ποδόσφαιρο

ΑΣ Πάμμαχον                                       Ταεκβοντό WTF (Ολυμπιακό)

ΑΣ Πρίαντος                                       Πάλη

ΓΑΣ Καρδίτσας Πλαστήρας                           Πάλη

Όμιλος Τζούντο Νέας Φιλαδέλφειας                  Γουσού Κουνγκ Φου

Φοίνικας Αλεξανδρούπολης                          Βόλεϊ

ΑΣ Δυναμικών Αθλημάτων Χαλανδρίου                 Τζούντο / Κικ-Μπόξινγκ

ΑΣ Καράτε "Η Δόξα"                                Καράτε

ΑΣ Κινεζικών Πολεμικών Τεχνών Πύργου              Γουσού Κουνγκ Φου

Νηρέας ΑΟ Καρδίτσας                               Κολύμβηση / Τεχνική Κολύμβηση

Αερολέσχη Ηρακλείου                               Γενική Αεροπορία

Αθλητική Ολυμπιακή Λέσχη Αυτοκινήτου Πύργου       Μηχανοκίνητος Αθλητισμός

ΑΟ Ακρίτας Καλαμάτας                              Βόλεϊ

ΑΣ Ταεκβοντό Παρμενίων                            Ταεκβοντό WTF (Ολυμπιακό)

ΑΣ Ελευσίνας Αρένα                                Ζίου-Ζίτσου / Πυγμαχία

ΑΓΣ Καστέλλας                                     Ταεκβοντό ΙTF (Μη Ολυμπιακό)

ΑΣ Ταεκβοντό-Αμπελοκήπων                          Ταεκβοντό WTF (Ολυμπιακό)

Σατόρι Σοτοκάν Καράτε - Ντο Ηρακλείου             Καράτε

ΑΟ Ο Μέγας Αλέξανδρος                             Τένις

ΑΣ Ταεκβοντό Χουαράνγκ Μαχητές                    Ταεκβοντό WTF (Ολυμπιακό)

ΑΣ 'Αρης Γλυφάδας                                  Ζίου-Ζίτσου

ΑΣ 'Αθλος Περιστερίου                              Καράτε

ΑΣ Πολεμικών Τεχνών Κένταυρος                     Κικ-Μπόξινγκ

ΑΓΣ Η Ολυμπιάδα                                   Ταεκβοντό WTF (Ολυμπιακό) / Μουάιταϊ

ΑΓΣ Tae Kwon Do Κορυδαλλού                        Ταεκβοντό WTF (Ολυμπιακό)

Όμιλος Καλαθοσφαίρισης Ελευσίνας                  Μπάσκετ

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ηρακλής Παλαμά               Ποδόσφαιρο

ΝΑΣ Καλαμάτας Αίολος                              Ιστιοπλοϊα

Ηράκλειο Ρυθμός 'Αθληση                            Ρυθμική Γυμναστική

Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Έναθλος           Ρυθμική Γυμναστική

ΑΣ Καλλιθέας "Θεαγένης"                           Ταεκβοντό WTF (Ολυμπιακό)

Γυμναστικός και Αθλητικός Σύλλογος Μελισσίων      Γουσού Κουνγκ Φου

 Αττικής - Γεδεών

ΑΣ Ακαδημία Κομοτηνής                             Βόλεϊ

Κολυμβητικός Σύλλογος Δελφίνια Περιστερίου        Κολύμβηση / Τεχνική Κολύμβηση

ΑΟ Εκμάθησης Αθλημάτων                            Μπάσκετ / Βόλεϊ

Σοτοκάν Καράτε Ηρακλείου                          Καράτε

ΑΣ Ωρίων                                          Ταεκβοντό WTF (Ολυμπιακό)

ΑΣ Ζευς Πυλαίας                                   Μπάσκετ

ΑΓΣ Πολεμικών Τεχνών Μέγας                        Καράτε

Παγκορινθιακός ΑΣ Αγ. Αναργύρων "Ο Θησέας"        Καράτε

Αθλητικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ιάσων Κολωνού   Μπάσκετ / Βόλεϊ

ΑΓΣ Κλεοπάτρα                                     Ρυθμική Γυμναστική

Αθλητικός Πολιτστικός Σύλλογος Βότση-Καλαμαριάς   Ενόργανη Γυμναστική

 "Ορφέας"

ΑΣ Γιάννενα Γυναικείο Ποδόσφαιρο                  Ποδόσφαιρο

ΑΓΣ Ελλήνων Ρώμη                                  Ταεκβοντό WTF (Ολυμπιακό)

Ένωση Αθλοπαιδιών Παραλίας                        Μπάσκετ

Όμιλος Κλασσικού Αθλητισμού Φιλίππων Ν. Καβάλας   Στίβος

 "Ο Φίλιππος"

ΑΣ Ταεκβοντό "Δούρειος"                           Ταεκβοντό WTF (Ολυμπιακό)

Πολιτιστικός-Αθλητικός Σύλλογος Αρχαία Ολυμπία    Ταεκβοντό WTF (Ολυμπιακό)

Μίνωας Παλαιστικός & Αρσηβαριστικός Σύλλογος      Πάλη

ΑΟ Σπάρτακος Ιωαννίνων                            Στίβος / 'Αρση Βαρών / Πάλη

Ακαδημία Μαχητικών Τεχνών Ρεθύμνου                Παγκράτιο / Ζίου-Ζίτσου

ΔΕΚΑ                                              Μπάσκετ / Βόλεϊ

Πανμαλγαρινός ΑΟ Καλαθοσφαίρισης Κυμίνων          Μπάσκετ

Νέοι Αργοναύτες Μαγνησίας                         Πυγμαχία

ΑΣ Πολεμικών Τεχνών Καράτε Ο Μέγας Αλέξανδρος     Καράτε

ΑΟ Tae Kwon Do Τυρνάβου                           Ταεκβοντό WTF (Ολυμπιακό)

Σφήκα Αμαλιάδα                                    Μπάσκετ

ΑΓΣ Tae-Kwon-Do Κυμίνων-Ν. Μαλγάρων-Αναγέννηση    Ταεκβοντό WTF (Ολυμπιακό)

ΑΣ Αμυνταίου Ο Μέγας Αλέξανδρος                   Τζούντο / Σάμπο

ΑΣ Αμυνταίου Ο Φίλιππος                           Τζούντο 

ΑΣ Ταεκβοντό Κουμγκάν                             Ταεκβοντό WTF (Ολυμπιακό)

Εκπολιτιστικός ΑΟ Σπάτων                          Βόλεϊ

Αεραθλητικό Σωματείο Ιωαννίνων-Ιωάννινα           Αλεξιπτωτισμός Πλαγιάς

Μορφωτικός Εκδρομικός Αθλητικός Σύλλογος Τρίτων   Στίβος

Κρόνος Νικαίας                                    Καράτε

ΑΣ Σαολίν Γου Κουνγκ Βορείων Προαστείων           Γουσού Κουνγκ Φου 

ΑΣ Σοτοκάν Καράτε Ηγουμενίτσας                    Καράτε

ΑΣ Ηρακλείου Ο Αντάρης                            Τζούντο

Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Πηνειός            Ποδηλασία

ΑΟ Δυναμικής Αυτοάμυνας Κορωπίου                  Γουσού Κουνγκ Φου 

ΑΣ Ταεκβοντό Αετοί Μακεδονίας                     Ταεκβοντό WTF (Ολυμπιακό)

ΑΣ Λιονταράκια Θεσσαλονίκης                       Ποδόσφαιρο / Ενόργανη Γυμναστική

Όμιλος Καλαθοσφαίρισης Μεσογείων                  Μπάσκετ

Παναθλητικός Όμιλος Καλλιθέας Έσπερος             Μπάσκετ / Βόλεϊ / Χάντμπολ / Πινγκ Πονγκ

Σύλλογος Παραδοσιακού Καράτε Αγριάς Ο Μαχητής     Καράτε

Παναιτωλικός ΓΦΣ                                  Ποδόσφαιρο

ΑΣ Tae Kwon Do Εδέσσης                            Ταεκβοντό WTF (Ολυμπιακό)

ΑΣ Αρμονία                                        Καράτε

ΑΣ Καράτε - Ο Δρόμος της Ειρήνης                  Καράτε

ΑΣ Tae Kwon-Do Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης            Ταεκβοντό ITF (Μη Ολυμπιακό)

Αθλητικός Εκπαιδευτικός Σύλλογος Πετοσφαίρισης    Βόλεϊ

 "Φοίνικας"

Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ταεκβοντό Ανταίος Ταεκβοντό WTF (Ολυμπιακό)

ΑΣ Καράτε-Ειρήνη                                  Καράτε

ΑΣ Αιγίου Αθηνόδωρος Ο Αιγιεύς                    Στίβος

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς                      Ιστιοπλοϊα

ΑΟ Βάρης-Δρομέας                                  Στίβος

Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας                     Τένις

Μυρμιδόνες Στυλίδας                               Ζίου-Ζίτσου

Παναθηναϊκός ΑΟ                                   'Αρση Βαρών / Κολύμβηση / Ξιφασκία / Πάλη / Βόλεϊ /

                                                  Ποδηλασία / Στίβος / Τοξοβολία / Υδατοσφαίριση /

                                                  Μπάσκετ / Καταδύσεις / Πυγμαχία / Σκοποβολή /

                                                  Μοντέρνο Πένταθλο / Πινγκ Πονγκ

ΑΟ Ρόδου Εμμανουήλ και Μαίρης Σταματίου           Στίβος / Μπάσκετ

ΑΣ Ο Χρύσιππος                                    Ζίου-Ζίτσου / Παγκράτιο

ΓΣ Φιλία Ορεστιάδας                               Μπάσκετ / Πινγκ Πονγκ

ΝΟ Βουλιαγμένης                                   Κολύμβηση / Υδατοσφαίριση / Καλλιτεχνική Κολύμβηση /

                                                  Τεχνική Κολύμβηση / Ιστιοπλοϊα / Θαλάσσιο Σκι

ΑΣ Μαχητικών Τεχνών Ατσιποπούλου                  Ζίου-Ζίτσου / Παγκράτιο

ΑΟ Κυδωνίας                                       Τένις

Σύλλογος Γυμναστικής Τάε-Κβον-Ντο Νίκη Αλεξ/πολης Ταεκβοντό WTF (Ολυμπιακό)

ΑΠΣ Ολυμπιακός Πατρών                             Ποδόσφαιρο / Μπάσκετ

ΑΟ 'Αθληση και Ζωή                                 Καράτε / Ζίου-Ζίτσου

ΑΟ Γκολφ Αφάντου Ρόδου                            Γκολφ

Σύλλογος Αθλητικών και Αγωνιστικών Δραστηριοτήτων Παγκράτιο

 Φθιώτιδας Τιτάνες 

ΑΣ Πολυδάμας                                      Τζούντο

Αθλητικό Μορφωτικό Πολιτιστικό Σωματείο           Παγκράτιο / Ζίου-Ζίτσου

 Παγκρατίου Αθλήματος "Αλκή"

ΑΣ Κατερίνης Seidokan Karate Kobudo Εις Okinawa   Καράτε

 "Ο Πιερικός"

'Αθλεση Λάρισας Ακαδημία Βόλεϊ                     Βόλεϊ

ΑΣ Σοτοκάν Καράτε Λακκώματος                      Καράτε

ΓΣ Νίκη Λάρισας                                   Ρυθμική Γυμναστική

ΑΣ Καράτε-Ζίου Ζίτσου Αγ. Δημητρίου Η Αδελφότητα  Καράτε / Ζίου-Ζίτσου

Σωματείο Πρακτικής Σκοποβολής Αστυνομικών Ρόδου   Σκοποβολή

Αθλητικό Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Θερμαϊκός    ΕΑΟΜ-ΑμεΑ

ΑΣ Κορινθίας Σπάρτακος                            Ξιφασκία

ΑΣ Τρικάλων Εύαθλοι                               Τσιρλίντινγκ

Αθλητικός Παλαιστικός Σύλλογος Τρικάλων           Πάλη

ΑΣ Ο Κυρίαρχος                                    Κικ-Μπόξινγκ

ΑΣ Ακαδημία Σοτοκάν Καράτε                        Καράτε

ΑΣ Tae Kwon Do Σπάρτακος Αλεξανδρούπολης          Ταεκβοντό WTF (Ολυμπιακό)

Αθλητικός Παλαιστικός Όμιλος Ρεθύμνου             Πάλη

ΑΓΣ Ταεκβοντό Παλλήνης                            Ταεκβοντό ΙTF (Μη Ολυμπιακό)

Λαρισαϊκός-Τιτάνες                                Κολύμβηση / Τεχνική Κολύμβηση

Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο Θεσσαλονίκης Ολυμπιάδα    Στίβος

ΓΑΣ Αχιλλέας Γλυφάδας                             Τραμπολίνο / Γυμναστική για όλους

ΓΣ Γλυκών Νερών Αττικής                           Μπάσκετ / Βόλεϊ

Ηράκλειος ΑΣ                                      Τζούντο

ΑΟ Ίκαρος Αγίας Παρασκευής                        Γουσού Κουνγκ Φου / Κικ-Μπόξινγκ

ΑΣ Νέμεσις Θεσσαλονίκης                           Ταεκβοντό WTF (Ολυμπιακό)

Πανελλήνιος ΑΣ Πολεμικών Τεχνών Ιωαννίνων         Ταεκβοντό WTF (Ολυμπιακό)

Σύλλογος Αγωνιστικού Μπριτζ Καβάλας               Μπριτζ

Λέσχη Ξιφασκίας Θεσσαλονίκης                      Ξιφασκία

Όμιλος Αντισφαίρισης "Αλέξανδρος" Βέροιας         Τένις

ΑΟ Φιλία Περάματος                                Μπάσκετ

ΑΣ 'Αθλησις                                        Καράτε

ΑΠΣ Πυγμή Ευόσμου                                 Στίβος

ΑΟ Αστέρας                                        Μπάσκετ

ΑΟ Αρίων Αμαλιάδας                                Πινγκ Πονγκ

ΑΓΣ Κουκάκι                                       Σωματική Διάπλαση

ΑΣ Αιγίου Στράτων                                 Κικ-Μπόξινγκ

Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας                  Τένις

Αθηναϊκή Αθλητική Ένωση Αγ. Δημητρίου Αττικής     Ποδόσφαιρο

Αθλητικός Πολιτιστικός Οργανισμός Κιλκίς "'Ατλας"  Βόλεϊ

ΑΣ Δόξα Μαυροβουνίου                              Ποδόσφαιρο

Αγωνιστική Ξιφασκία Αθλητών                       Ξιφασκία

Αθλητικό Κέντρο Πολεμικών Τεχνών Λαμίας           Ταεκβοντό WTF (Ολυμπιακό) / Κικ-Μπόξινγκ

ΑΣ Μπόουλινγκ Θεσσαλονίκης Ο Μέγας Αλέξανδρος     Μπόουλινγκ

Σκακιστικός Όμιλος Φερών                          Σκάκι

Περιβαλλοντολογικός Ναυταθλητικός Όμιλος          Κωπηλασία

 Ιωαννίνων

ΑΣ Tae Kwon Do Ζωγράφου                           Ταεκβοντό WTF (Ολυμπιακό)

Βικτώρια                                          Ξιφασκία

ΑΣ Tae Kwon Do Σερρών Ο Μέγας Αλέξανδρος          Ταεκβοντό ΙTF (Μη Ολυμπιακό)

ΑΣ Ιτέας                                          Βόλεϊ

Ο Δρόμος του Πολεμιστή                            Τζούντο / Ζίζου-Ζίτσου / Αϊκίντο

ΑΣ Αντισφαίριση και Ζωής                          Τένις

Όμιλος Ξιφασκίας Γλυφάδας                         Ξιφασκία

Δόξα Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Αγίου Αδριανού        Μπάσκετ

Αθλητικός Σκοπευτικός Όμιλος Πειραιώς             Σκοποβολή

ΑΓΣ Λάρισας Ο Σπάρτακος                           Μπάσκετ

ΑΕ Πάτρας Ακαδημία των Σπορ                       Σκάκι

ΑΣ Ταεκβοντό Λάρισας                              Ταεκβοντό WTF (Ολυμπιακό)

Γυμναστική Εταιρεία Κεφαλληνίας                   Στίβος

ΓΣ Ένωση Ελασσόνας                                Μπάσκετ / Βόλεϊ

ΑΣ Ταεκβοντό Χρυσούπολης                          Ταεκβοντό WTF (Ολυμπιακό)

Αστέρια ΑΣ Αμαλιάδας                              Μπάσκετ

ΑΣ Πολεμικών Τεχνών Χαλάστρας Μύγδων              Ζίου-Ζίτσου / Παγκράτιο

ΑΣ Βόλου Πήγασος                                  Καράτε

ΑΣ "Ξιφομάχος"                                    Ξιφασκία

Γυμναστικός Αγωνιστικός Σύλλογος "Αλεξάνδρεια"    Μπάσκετ / Βόλεϊ / Στίβος / Χιονοδρομία

Νέες Τρικάλων ΑΣ                                  Ποδόσφαιρο

ΑΟ Ρόδου "Η Καλλιπάτειρα"                         Στίβος

ΝΑΟ Βούλας                                        Ιστιοπλοϊα

ΑΟ Ερμής                                          Στίβος

ΑΣ "'Αθλος"                                        Στίβος

Βεργίνα                                           Στίβος

ΑΣ Σοτοκάν Καράτε "Ο Ανατέλλων Ήλιος" Δήμου       Καράτε

 Πειραιώς

Όμιλος Φίλων Σκοποβολής Τρικάλων                  Σκοποβολή

ΑΣ Ταεκβοντό Δήμου Μυλοποτάμου Ρεθύμνης           Ταεκβοντό WTF (Ολυμπιακό)

ΑΣ Γενναίοι Παλαιού Φαλήρου                       Ζίου-Ζίτσου

ΑΟ Ιάσων Βόλου                                    Πινγκ Πονγκ

Κολυμβητικός Όμιλος Καρπενησίου                   Κολύμβηση

Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας                         Ξιφασκία

ΑΣ Γερανοί Λουτρακίου                             Μπάσκετ

ΑΣ Δύναμη Κορυδαλλού                              Ταεκβοντό WTF (Ολυμπιακό)

Σύλλογος Μαχητικών Αθλημάτων Ωρωπού               Τζούντο

ΑΣ Γιν Γιανγκ Κομοτηνής                           Παγκράτιο

Οι Ατρόμητοι Αγίου Δημητρίου                      Καράτε

Οίαξ Ναυπλίου ΑΟ                                  Μπάσκετ

ΑΣ Φαέθων Αντιρρίου                               Μπάσκετ

Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αργολίδας                 Στίβος

Παμφθιωτικός ΑΣ Παγκρατίου Λεωνίδας               Κολύμβηση / Πάλη / Παγκράτιο

Γιάννης Δημητρόγλου

ΑΠΕ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria