Μέχρι και 60% άνοδος στις πωλήσεις γουναρικών μετά τη θανάτωση των μινκ στη Δανία! - OlaDeka

Μέχρι και 60% άνοδος στις πωλήσεις γουναρικών μετά τη θανάτωση των μινκ στη Δανία!

Η θανάτωση των βιζόν στη Δανία πυροδότησε μεγάλη αύξηση των πωλήσεων γούνας βιζόν, συμπεριλαμβανομένου του Østjydsk Skindcenter στο Tørring.

Η Lone Neergaard και ο σύζυγός της, Per Nyborg Jensen, μαζί κατέχουν το Østjydsk Skindcenter, το οποίο γνώρισε αύξηση του κύκλου εργασιών κατά 60 τοις εκατό από τότε που διατάχθηκε να σκοτωθούν όλα τα βιζόν στη Δανία

– Ο κύκλος εργασιών μας στα βιζόν έχει αυξηθεί κατά περίπου 60 τοις εκατό. Φυσικά είμαστε ευχαριστημένοι για αυτό, αλλά βρίσκεται σε ένα θλιβερό υπόβαθρο, λέει ο συνιδιοκτήτης του Østjydsk Skindcenter Lone Neergaard στο TV2 ØSTJYLLAND.

Σύμφωνα με αυτήν, υπάρχουν δύο λόγοι για τους οποίους τα δανέζικα δέρματα βιζόν έχουν μεγάλη ζήτηση αυτήν τη στιγμή.

Αυτό οφείλεται εν μέρει στο γεγονός ότι τα γουναρικά Δανίας, σύμφωνα με αυτήν, είναι τα ομορφότερα στον κόσμο, και επίσης στο ότι αναμένεται ότι η τιμή των δανέζικων γουνοδερμάτων θα αυξηθεί απότομα.

ΓΛΥΚΟΠΙΚΡΗ ΑΙΣΘΗΣΗ

Για τη Lone Neergaard, η οποία μαζί με τον σύζυγό της, Per Nyborg Jensen, κατέχει το Østjydsk Skindcenter, είναι αμφίσημο το συναίσθημα ότι η μαζική θανάτωση των βιζόν, τώρα δίνει ώθηση στην επιχείρησή της.

Δεν μπορεί να αποκλείσει ότι η σεζόν θα παρουσιάσει συνολική αύξηση των πωλήσεων γούνας βιζόν και αυτό μπορεί να συμβεί επειδή μπορεί να είναι η τελευταία ευκαιρία να αγοράσει κάποιος μια δανέζικη γούνα βιζόν. Έτσι λοιπόν φάινεται πως οι πελάτες βγάζουν το πορτοφόλι από τις τσέπες τους.

– Οι άνθρωποι πιθανότατα εδώ και καιρό είχαν το όνειρο να πάρουν ένα παλτό βιζόν, οπότε μπορεί να πιστεύουν ότι πρόκειται να είναι τώρα ή ποτέ, λέει ο Lone Neergaard στο TV2 EAST JUTLAND.

Τώρα το ζευγάρι μπορεί να αποχαιρετήσει την πώληση της δανέζικης γούνας βιζόν στο κατάστημα όταν εξαντληθεί το απόθεμα. Θα αναζητούν σχεδόν εξίσου όμορφες γούνες στην Ανατολική Ευρώπη.

Το δανέζικο βιζόν έχει από καιρό ζήτηση

Ένα άλλο σημείο όπου συναντάς βιζόν στη Δανία είναι είναι το Nature Collection, όπου είναι υπεύθυνη η Lasse Pedersen. Ωστόσο, δεν πιστεύει απαραίτητα ότι η θανάτωση των βιζόν έχει τη μεγαλύτερη σημασία.

– Είναι πολύ φιλικό υλικό προς το περιβάλλον, επομένως υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον για τη γούνα βιζόν τα τελευταία πέντε χρόνια, ακόμη περισσότερο τα τελευταία δύο χρόνια και έτσι τις τελευταίες εβδομάδες σημειώθηκε τεράστια αύξηση, λέει ο Lasse Pedersen.

Θέλησε επίσης να τονίσει ότι η σεζόν και ο καιρός έχουν πολλά να πουν.

– Και συνήθως υπάρχει μεγάλη αύξηση τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο, οπότε πόσο κατά πόσο οφείλεται στην απόφαση του Mette Frederiksen, δεν ξέρω, λέει ο Lasse Pedersen.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria