Κόλαση! Ζεμπιλιάδου: «Φεύγω από το Π/Σ αισθανόμενη μεγάλη προσβολή!» Ευθείες βολές κατά Κασαπίδη - Στρατάκης: «Αντί να πεις mea culpa μας ζητάς και τα ρέστα;» - OlaDeka

Κόλαση! Ζεμπιλιάδου: «Φεύγω από το Π/Σ αισθανόμενη μεγάλη προσβολή!» Ευθείες βολές κατά Κασαπίδη – Στρατάκης: «Αντί να πεις mea culpa μας ζητάς και τα ρέστα;»

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Αν θελήσει κανείς να δει το «ρεζουμέ» της χθεσινής μαραθώνιας συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, πρέπει να δει τα δύο video’s που ακολουθούν και αφορούν στα τελευταία λεπτά της διαδικασίας που εκτυλίχτηκαν μία ώρα περίπου μετά τα μεσάνυχτα. Εξαγριωμένη η Γεωργία Ζεμπιλιάδου μετά το δελτίο τύπου του ΥΠΕΝ που στην ουσία σύμφωνα με την ίδια αλλά και πολλούς άλλους ακύρωσε στην ουσία το εν λόγω περιφ. συμβούλιο αφού οι αποφάσεις έχουν ήδη ληφθεί, δήλωσε ότι φεύγει από αυτό το συμβούλιο εξαπατημένη και αισθανόμενη μεγάλη προσβολή. Απευθυνόμενη στον κ. Μουσουρούλη είπε «Κύριε Μουσουρούλη μου, ότι προσθέσετε στο πλαίσιο αυτό, πραγματικά με ξεπερνά…θα προτιμούσα να πείτε ότι εντάξει, κάναμε αυτό, δεν το σκεφτήκαμε, δεν κατάλαβε καλά ο περιφερειάρχης…»

Στη συνέχεια αυστηρή κριτική έκανε και ο Θόδωρος Καρυπίδης, ενώ ο κ. Στρατάκης διέκοψε τον Γιώργο Κασαπίδη που κλείνοντας αντεπιτέθηκε στην Γεωργία Ζεμπιλιάδου, λέγοντας του αντί να πεις mea culpa, μας ζητάς και τα ρέστα από πάνω; Ο Γ.Κασαπίδης είπε στον κ. Στρατάκη «δεν φταίει ο περιφερειάρχης» για να πάρει την απάντηση από τον Γ. Στρατάκη: «Η Μαρία η Πενταγιώτισσα, ποιος φταίει;»

Δείτε ολόκληρα τα video’s, αξίζει:

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria