Κρίτων Αρσένης για γουνοφόρα ζώα - ελληνική γούνα: "Δεν γίνεται καμιά προετοιμασία για αυτό που έρχεται. Οδηγούν στο σβήσιμο από το χάρτη της Σιάτιστας και της Καστοριάς" - OlaDeka

Κρίτων Αρσένης για γουνοφόρα ζώα – ελληνική γούνα: “Δεν γίνεται καμιά προετοιμασία για αυτό που έρχεται. Οδηγούν στο σβήσιμο από το χάρτη της Σιάτιστας και της Καστοριάς”

Με αφορμή την επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή για τα εκτροφεία γουνοφόρων ζώων μιλήσαμε με τον βουλευτή του ΜέΡΑ 25 Κρίτων Αρσένη. “Η Κυβέρνηση αντιγράφει ότι και στη περίπτωση της ΔΕΗ” είπε στον Παναγιώτη Τσαρτσιανίδη. “Προχωρά και σε αυτό το θέμα χωρίς σχέδιο. Θα έρθει η ώρα που θα πει σε όλους τους εμπλεκόμενους λυπάμαι κλείσαμε. Στην Βουλή ο υπουργός γεωργίας μας είπε ότι […εάν δεν είναι βιώσιμες δεν θα είναι βιώσιμες, θα κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν, θα κλείσουν θα πτωχεύσουν θα εξυγιανθούν θα κάνουν αυτό που προβλέπουν οι μηχανισμοί της αγοράς…] Αυτό είναι το σχέδιο της Κυβέρνησης της ΝΔ για την επόμενη ημέρα στη Σιάτιστα και στην Καστοριά”

Δείτε το video:

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria