Κορονοϊός: Διάγγελμα Μητσοτάκη την Πέμπτη για την πανδημία - Σκέψεις για ολικό lockdown - OlaDeka

Κορονοϊός: Διάγγελμα Μητσοτάκη την Πέμπτη για την πανδημία – Σκέψεις για ολικό lockdown

Στην ενημέρωση για τον κορονοϊό που θα γίνει στο Μέγαρο Μαξίμου θα είναι και ο Σωτήρης Τσιόδρας

Εκτακτο διάγγελμα θα κάνει την Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας. Οι έκτακτες ανακοινώσεις από τον πρωθυπουργό θα γίνουν στις 12:00 και ο πρωθυπουργός θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων. Στην ενημέρωση για τον κορονοϊό θα είναι και ο Σωτήρης Τσιόδρας

Οι ανακοινώσεις Μητσοτάκη – Τσιόδρα αποφασίστηκαν μετά τη σύσκεψη που είχε ο Ελληνας πρωθυπουργός με τους λοιμωξιολόγους. Πληροφορίες που ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό ο Κυριάκος Μητσοτάκης να ανακοινώσει γενικευμένο lockdown. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το γενικευμένο lockdown έπεσε στο τραπέζι από τους λοιμωξιολόγους, οι οποίοι μετέφεραν τη δραματική κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες σε αρκετές μεγάλες πόλεις της χώρας και πλέον είναι στο χέρι του πρωθυπουργού να ανακοινώσει μια απόφαση που, μέχρι τώρα, ήθελε πάση θυσία να την αποφύγει. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός φαίνεται να φτάνει σε αυτή την απόφαση μετά και το νέο ρεκόρ κρουσμάτων που αναμένεται να ανακοινωθεί από στιγμή σε στιγμή. 

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria