Κλειστά αύριο τα εκδοτήρια του ΚΤΕΛ Καστοριάς – Μεγάλες αλλαγές στο δρομολόγιο Άργος-Καστοριά - OlaDeka

Κλειστά αύριο τα εκδοτήρια του ΚΤΕΛ Καστοριάς – Μεγάλες αλλαγές στο δρομολόγιο Άργος-Καστοριά

Λόγω των περιοριστικών μέτρων, όπως αυτά προκύτουν από το lockdown το οποίο ισχύει από σήμερα Σάββατο σε ολόκληρη τη χώρα, επέρχονται σημαντικές αλλαγές στην λειτουργία των εκδοτηρίων του ΚΤΕΛ Καστοριάς, αλλά και στην εκτέλεση του δρομολογίου Καστοριά – Άργος- Καστοριά.

Συγκεκριμένα:

Αύριο Κυριακή 8 Νοεμβρίου δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο μεταξύ Άργους Ορεστικού και Καστοριάς. Σε ότι αφορά την λειτουργία των εκδοτηρίων σε Καστοριά και Άργος Ορεστικό, αύριο Κυριακή θα είναι κλειστά! Τις καθημερινές θα λειτουργούν με το ήδη γνωστό πρόγραμμα.

Από την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου το τοπικό δρομολόγιο Καστοριά – Άργος – Καστοριά, θα πραγματοποιείται ως εξής:

Άργος – Καστοριά

8:00

9:00

11:00

13:00

15:00

Καστοριά – Άργος

8:30

10:00

12:00

14:00

16:00

Σε ότι αφορά την εκτέλεση του δρομολογίου για Θεσσαλονίκη, παραμένει ως έχει, κάθε μέρα στις 9.00 το πρωί από Καστοριά προς Θεσσαλονίκη και στις 15.00 από Θεσσαλονίκη προς Καστοριά. Σημείωση: Αν στην επιστροφή από Θεσσαλονίκη υπάρχουν επιβάτες για το Άργος Ορεστικό, τότε το λεωφορείο θα εισέρχεται μέσα από το Άργος Ορεστικό.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ

Με αίσθημα ευθύνης, λόγω των αναγκών απαραίτητων μετακινήσεων πολιτών από την Καστοριά προς την Αθήνα και λόγω των μέτρων που ισχύουν σε όλη την Ελλάδα, βάση των οποίων απαγορεύεται η άνευ σοβαρού λόγου μετακίνηση, η ΚΤΕΛ Καστοριάς, αποφάσισε να δρομολογήσει ακόμη μια φορά, ένα λεωφορείο για την Αθήνα.

Συγκεκριμένα το δρομολόγιο θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 10 Νοεμβρίου με επιστροφή από Αθήνα την επόμενη μέρα δηλαδή την Τετάρτη. Το δρομολόγιο θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

Καστοριά – Αθήνα Τρίτη 10 Νοεμβρίου 7.15

Αθήνα Καστοριά Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 11.00

Σημειώνεται πως για την επιιβίβαση για τα εκτός νομού δρομολόγια είναι απαραίτητα τα έγγραφα που αποδεικνύουν την ανάγκη μεταβίβασης προς τον συγκεκριμένο προορισμό.

Τονίζεται ότι οι επιβάτες είναι υποχρεωμένοι να χρησιμοποιούν την προστατευτική μάσκα σε όλη την διάρκεια του δρομολογίου.

Η μη χρήση μάσκας επισύρει πρόστιμο

Έκκληση προς όσους παρουσιάζονται στα Γρεβενά

Η ΚΤΕΛ ΑΕ Καστοριάς, προκειμένου να εξυπηρετήσει τα άτομα που είναι υποχρεωμένα να παρουσιαστούν για την στρατιωτική τους θητεία στα Γρεβενά και λόγω των απαγορεύσεων που ισχύουν λόγω του lockdown απευθύνει έκκληση για άμεση επικοινωνία με τα εκδοτήρια του ώστε να μπορέσει να δρομολογήσει έκτακο λεωφορείο και να τους εξυπηρετήσει.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria