Εκλογές ΠΥΣΔΕ Καστοριάς: Ευχαριστήριο της “Ενωτικής Αγωνιστικής Πρωτοβουλίας” προς τη “Δημοκρατική Ενότητα Καθηγητών Δευτεροβάθμιας”! - OlaDeka

Εκλογές ΠΥΣΔΕ Καστοριάς: Ευχαριστήριο της “Ενωτικής Αγωνιστικής Πρωτοβουλίας” προς τη “Δημοκρατική Ενότητα Καθηγητών Δευτεροβάθμιας”!

Η Ενωτική Αγωνιστική Πρωτοβουλία οφείλει να ευχαριστήσει τους συναδέλφους υποψήφιους για το Π.Υ.Σ.Δ.Ε Καστοριάς με το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Ενότητας Καθηγητών Δ.Ε., γιατί με την τελευταία τους ανακοίνωση* μας απάλλαξε από την ανάγκη να προωθήσουμε τις θέσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας του κλάδου για αποχή από τις εκλογές της 7ης Νοέμβρη για τα υπηρεσιακά συμβούλια.
Τα καταφέρνουν πολύ καλά και μόνοι τους.
Ενωτική Αγωνιστική Πρωτοβουλία

*Ανακοίνωση της “Δημοκρατικής Ενότητας Καθηγητών Δευτεροβάθμιας” για τις εκλογές για το ΠΥΣΔΕ Καστοριάς

Ουδέποτε εμπλακήκαμε σε καμία διαδικασία «απόσυρσης» των υποψηφιοτήτων του συνδυασμού μας από τις επικείμενες εκλογές

Αγαπητές συναδέλφισσες,

Αγαπητοί συνάδελφοι,

με μεγάλη έκπληξη και θλίψη συνάμα, πληροφορηθήκαμε από συναδέλφους ότι κομματικά στρατευμένα στελέχη «υποδυόμενα» τα μέλη της Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς περιδιαβαίνουν στις σχολικές μονάδες της περιφέρειάς μας παραπληροφορώντας σχετικά με την συμμετοχή των υποψηφίων μας στις επικείμενες εκλογές ανάδειξης αιρετών εκπροσώπων στο Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Καστοριάς.

Αγαπητές συναδέλφισσες,

Αγαπητοί συνάδελφοι,

θεωρούμε θεμελιώδες δικαίωμα να αποφασίζουμε εμείς οι ίδιοι για τον εαυτό μας και να ανακοινώνουμε εμείς οι ίδιοι για τις αποφάσεις μας. Δηλώνουμε ότι ουδέποτε , από την αρχή της συμμετοχής μας στις εκλογές για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στο Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Καστοριάς, εμπλακήκαμε σε καμία διαδικασία «απόσυρσης» των υποψηφιοτήτων του συνδυασμού μας από τις επικείμενες εκλογές. Δηλώνουμε, ακόμη, ότι συνεχώς παραμένουμε πιστοί στους στόχους μας που είναι η αναβάθμιση της λειτουργίας του απαξιωμένου Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Καστοριάς και ο εξοβελισμός από αυτό των παλαιοκομματικών «απολειφαδιών» της τελευταίας περιόδου λειτουργίας του και των πρακτικών τους. Δηλώνουμε, τέλος, πως δεν θα εγκαταλείψουμε ποτέ το δικό μας εκπαιδευτικό βίο και του τόπου μας σε αποφάσεις άλλων ούτε σε χέρια οποιουδήποτε αποφασίσει η τύχη.

Αγαπητέ συνάδελφε,

Αγαπητή συναδέλφισσα,

σε καλούμε με ελεύθερη βούληση και συνείδηση να αποφασίσεις την αποχή  ή τη συμμετοχή σου στις επικείμενες εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2020 για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στο Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Καστοριάς.

Έρρωσθε και ευδαιμονείτε!

Οι υποψήφιοι για το Π.Υ.Σ.Δ.Ε Καστοριάς με το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Ενότητας Καθηγητών Δ.Ε.

Γεώργιος Σκοκλίδης

Χρήστος Κωτσόπουλος

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria