Δωρεά Φορητών Πομποδεκτών στην Πυροσβεστική Υπηρεσία από την Π.Ε. Καστοριάς - OlaDeka

Δωρεά Φορητών Πομποδεκτών στην Πυροσβεστική Υπηρεσία από την Π.Ε. Καστοριάς

Στη δωρεά είκοσι (20) φορητών πομποδεκτών (CRT FPOO) προχώρησε την Δευτέρα 02 Νοεμβρίου 2020 η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καστοριάς.

Το υλικό  παρέδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Σαββόπουλος  στον Διοικητή της Π. Υ. Νομού Καστοριάς Κωνσταντίνος Τσαλίκης, ο οποίος τον ευχαρίστησε για την έμπρακτη υποστήριξη του στο έργο που επιτελεί η πυροσβεστική.

¨Η συνεργασία που έχουμε με το Πυροσβεστικό Σώμα είναι άριστη και πολυετή και κάνουμε ότι μπορούμε για να βοηθήσουμε το έργο της Πυροσβεστικής¨ τόνισε   Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς.

Οι πομποδέκτες παραδόθηκαν στο πλαίσιο συνεργασίας του τμήματος Πολιτικής Προστασίας – ΠΣΕΑ για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών σε περιπτώσεις  φυσικών καταστροφών (πλημμύρες, σεισμοί, δασικές πυρκαγιές κ.λπ.), σύμφωνα με τα μνημόνια  «ΙΟΛΑΟΣ», «ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ», «ΔΑΡΔΑΝΟΣ», τόσο για το Σχεδιασμό και  τις Δράσεις της Πολιτικής Προστασίας για την Αντιμετώπιση Κινδύνων λόγω Εκτάκτων Αναγκών, όσο και για τη διενέργεια ασκήσεων ετοιμότητας. 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria