Δήμος Καστοριάς: Ματαίωση των εκδηλώσεων για την επέτειο της Απελευθέρωσης της Καστοριάς - OlaDeka

Δήμος Καστοριάς: Ματαίωση των εκδηλώσεων για την επέτειο της Απελευθέρωσης της Καστοριάς

Γνωστοποιείται ότι οι φετινές εορταστικές εκδηλώσεις (λιτανείες, καταθέσεις στεφάνων, εκφώνηση πανηγυρικού ημέρας, παρελάσεις, αναπαραστάσεις) για την 11η Νοεμβρίου, Ημέρα Πολιούχου Αγίου Μηνά, Επέτειο Απελευθέρωσης της Καστοριάς), δε θα πραγματοποιηθούν, λόγω των περιοριστικών μέτρων που έχουν ανακοινωθεί από την Κυβέρνηση.

Την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020, θα πραγματοποιηθούν σχετικές ομιλίες σε όλα τα τμήματα των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καστοριάς που παραμένουν σε λειτουργία και Εσπερινός στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό, χωρίς τη συμμετοχή κοινού και επισήμων, σύμφωνα με τα ισχύοντα περιοριστικά μέτρα.

Την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό, χωρίς τη συμμετοχή κοινού και επισήμων, σύμφωνα με τα ισχύοντα περιοριστικά μέτρα.

Για το διήμερο της Επετείου προβλέπεται φωταγώγηση και σημαιοστολισμός όλων των Δημοσίων Οργανισμών και Κτιρίων, ενώ καλούνται όλοι οι πολίτες να αναρτήσουν την Ελληνική Σημαία στα καταστήματα και στις οικίες τους.

Γραφείο Τύπου                          Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria