Αλέκος Μάρκελλος: Το 2ο κύμα θα είναι σκληρό - Μετά θα έρθει το 3ο και θα κάνει τα πρώτα δύο, εντελώς ασήμαντα - OlaDeka

Αλέκος Μάρκελλος: Το 2ο κύμα θα είναι σκληρό – Μετά θα έρθει το 3ο και θα κάνει τα πρώτα δύο, εντελώς ασήμαντα

«Αυτός που γράφει το σενάριο 2020 παίρνει σκληρά ναρκωτικά»

«Αυτός που γράφει το σενάριο 2020 παίρνει σκληρά ναρκωτικά»

«Όπως είχα ενημερώσει, όλη η Ευρώπη θα μπεί σε lockdown.Μπορεί να πέρασε πάνω από ένας αιώνας από την Ισπανική γρίπη αλλά οι αναλογίες αποδεικνύονται αντίστοιχες.Τώρα, χτυπάει το δεύτερο κύμα, θα είναι σκληρό.Μετά θα έρθει το τρίτο και θα κάνει τα πρώτα δύο, εντελώς ασήμαντα.Μόνη διαφορά, οι δυνατότητες της Επιστήμης τώρα.

Δεν υπάρχει «συνταγή» ψυχολογικής διαχείρισης, πολλοί άνθρωποι μπροστά στην αόρατη απειλή διαρκείας, προτάσσουν τον εγωισμό της αμάθειας.Αυτή άλλωστε η αντίληψη διατήρησε τον Τραμπ εντός πιθανοτήτων να κερδίσει τις εκλογές ενώ είναι παγκοσμίως ο πλέον αποτυχημένος «ηγέτης» σε βάρος της υγείας και ασφάλειας των πολιτών, παγκοσμίως και ιστορικά.

Τρελό το ότι δεν τον έστειλαν φυλακή για το θάνατο, εξαιτίας της τεράστιας βλακείας που τον δέρνει,1/4 του εκατομμυρίου αθώων.Όμως, το ότι συνέβη το αντίθετο, δηλαδή να ψηφιστεί από σχεδόν τους μισούς πολίτες των ΗΠΑ, κάτι λέει:-Ο αόρατος εχθρός, η πανδημία, είναι ανύπαρκτος για τους α-παίδευτους και στον πλανήτη, είναι δισεκατομμύρια.

Σκοτώνουν από άγνοια, είναι η κατάρα του αιώνα της Υπέρβασης που ζούμε, τον προηγούμενο αιώνα είχαν περισσότερο «δίκιο» να αγνοούν. Σήμερα, όχι.Τούτοι ανάμεσά σας, σας μολύνουν, με πολλούς τρόπους.Το lockdown θα διαρκέσει πολύ. Μέχρι το επόμενο.Μέχρι και αν, το εμβόλιο.Εξοπλίστε την ψυχολογία σας με υπομονή, με καρτερικότητα, με αγάπη στους δικούς σας ανθρώπους.Θα αγριέψει κι άλλο.Πολύ.Κουράγιο.

(Βιώνω την 115η μέρα του δεύτερου lockdown. Έχουμε πια 0 κρούσματα και 0 θανάτους πέντε μέρες τώρα).»

Όπως είχα ενημερώσει, όλη η Ευρώπη θα μπεί σε lockdown. Μπορεί να πέρασε πάνω από ένας αιώνας από την Ισπανική γρίππη…

Δημοσιεύτηκε από Alekos Markellos News στις Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2020
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria