Χρυσή Αυγή Δίκη: Να επανορθώσουμε τη Δημοκρατία - OlaDeka

Χρυσή Αυγή Δίκη: Να επανορθώσουμε τη Δημοκρατία

Χρυσή Αυγή Δίκη: Η απόφαση δεν αφορά τίποτα λιγότερο από το περιεχόμενο και τα όρια της ελληνικής δημοκρατίας. Γι’ αυτό επιλέγουμε να τοποθετηθούμε.

Η δίκη της Χρυσής Αυγής, η δεύτερη ιστορική δίκη της μεταπολίτευσης, μετά από αυτή κατά της δικτατορίας. Είναι λοιπόν η αυτή η στιγμή που η ενημέρωση, συνειδητά και με διαύγεια, οφείλει να σταθεί στη σωστή πλευρά της ιστορίας.

Έτσι κι εμείς, οι εργαζόμενοι κι εργαζόμενες στο flash.gr, ανεξαρτήτως των διαφορετικών πολιτικών μας απόψεων και χωρίς ίσες αποστάσεις, στεκόμαστε στο πλευρό της Δημοκρατίας και του ανθρωπισμού. Διότι ο συμβολισμός και το νόημα τηw παρουσίας των πολιτών επικυρώνει ότι οι αποφάσεις των ελληνικών δικαστηρίων εκδίδονται και εκτελούνται στο όνομα του ελληνικού λαού.


H μητέρα των μαχών. Η Μάγδα Φύσσα που πήρε τη θέση του δολοφονημένου γιου της

Ζούμε σε έναν κόσμο συμβόλων, παράγουμε και χειριζόμαστε σύμβολα και ταυτόχρονα καθοριζόμαστε από αυτά. Η λέξη «σύμβολο» προέρχεται από το ρήμα συμβάλλω και η συγκεκριμένη δίκη δια του αποτελέσματος θα συμβάλει στην αναστύλωση της δημοκρατίας στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Η συνολική καταδίκη θα είναι μία δικαίωση όλων των θυμάτων που υπέφεραν ή έχασαν τη ζωή τους από τα τάγματα της Χρυσής Αυγής. Θα είναι και μία επανόρθωση της συγκάλυψη που τους χαρίστηκε, σε δημοκρατικούς καιρούςΗ απαλλαγή όλης της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής από τις κατηγορίες της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης πρέπει να εκπέσει, διότι τα αποδεικτικά στοιχεία εντός της δικαστικής αίθουσας μαρτυρούσα με όλους τους τρόπους ότι οι ένοχοι ήταν τάγματα εφόδου υπό τον μανδύα κόμματος.

Η εμβληματική αυτή δίκη είναι μητέρα των μαχών. Το δικαστήριο θα κληθεί να απαντήσει σχετικά με την ενοχή 68 κατηγορουμένων, αλλά κυρίως θα τοποθετηθεί απέναντι στο παραπεμπτικό βούλευμα, το οποίο χαρακτηρίζει τη Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση που δρα υπό τον μανδύα πολιτικού κόμματος Άρα η ετυμηγορία, θα έχει επίδραση πολύ πέρα από τα σύνορα της Ελλάδας.

Θα είμαστε εκεί, στο Εφετείο, Κυρίλλου Λουκαρέως 14, Γκύζη, αυτόπτες μάρτυρες όσων θα ακούσουμε.
Οι καιροί ου μενετοί εισίν.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria