Τελιγιορίδου: Να σταματήσουν οι διακοπές ρεύματος από την ΔΕΗ στην ΠΕ Καστοριάς - OlaDeka

Τελιγιορίδου: Να σταματήσουν οι διακοπές ρεύματος από την ΔΕΗ στην ΠΕ Καστοριάς

Να σταματήσουν οι διακοπές ρεύματος από την ΔΕΗ στην ΠΕ Καστοριάς ζητά με επιστολή της η Ολυμπία Τελιγιορίδου

Επιστολή έστειλε η Ολυμπία Τελιγιορίδου προς τον Πρόεδρο της ΔΕΗ σχετικά με την αναστολή των ενεργειών για την διακοπή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στην Π.Ε. Καστοριάς εν μέσω της πανδημίας Covid-19.

Ακολουθεί  η σχετική επιστολή:

ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ

Βουλευτής Π.Ε. Καστοριάς ΣΥ.ΡΙΖ.Α – Προοδευτική Συμμαχία Αν. Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης

Καστοριά, 23 Οκτωβρίου 2020

Προς
Πρόεδρο ΔΕΗ
κ. Στάσση Γεώργιο

Κοινοποίηση:
Διευθύνων Σύμβουλο ΔΕΔΔΗΕ Κ. Μάνο Αναστάσιο

Θέμα: «Αναστολή ενεργειών διακοπής παροχής ηλεκτρικού ρεύματος εν μέσω της πανδημίας Covid-19»

Κε Πρόεδρε, έχει υποπέσει στην αντίληψή μου ότι σήμερα, πρώτη ημέρα του lockdown στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς υπήρξαν ενέργειες διακοπής ρεύματος σε παρόχους της Π.Ε. Καστοριάς.

Η περιοχή μας είναι ανάμεσα σε αυτές που έχει πλήξει, από την πρώτη στιγμή, η πανδημία του Covid-19. Ήδη από τον Μάρτιο του 2020 η Καστοριά αντιμετωπίζει πρωτόγνωρες συνθήκες, οι οποίες στον απόηχό τους αφήνουν δυσμενείς καταστάσεις σε οικονομικό και σε κοινωνικό επίπεδο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την αρνητική μεταβολή της οικονομικής κατάστασης των νοικοκυριών, η οποία σε πολλές περιπτώσεις μεταφράζεται ως αδυναμία τακτοποίησης παλιών και νέων οφειλών ή ακόμη και δημιουργία καινούργιων.

Αυτή την στιγμή η Περιφέρεια της Καστοριάς έρχεται για δεύτερη φορά αντιμέτωπη με το νέο κύμα του κορονοϊού, θέτοντας το σύνολο της Περιφέρειας για τουλάχιστον δύο εβδομάδες σε κατάσταση lockdown. Αυτή η συνθήκη δημιουργεί καταστροφικές επιπτώσεις τόσο σε ελεύθερους επαγγελματίες όσο και σε μεμονωμένα νοικοκυριά.

Στις πρωτόγνωρες αυτές συνθήκες που βιώνει η κοινωνία της Καστοριάς, στις δύσκολες υγειονομικές συνθήκες που επικρατούν και με γνώμονα την προάσπιση τόσο της δημόσιας όσο και

                                      _________________

Βουλής 4, Αθήνα T.K. 10557, τηλ: 2103211181, email: [email protected]
Μ. Αλεξάνδρου 33, Καστοριά Τ.Κ. 52100, τηλ: 24670-21135, fax: 24670-21339, email: [email protected]

της ατομικής υγείας, απαιτείται ευαισθησία, κατανόηση και αλληλεγγύη ώστε να μην προβεί η ΔΕΗ σε καμία διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στην Π.Ε. Καστοριάς.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα ανωτέρω, παρακαλώ να προβείτε στις δέουσες ενέργειες ώστε ο κόσμος της Καστοριάς να καταφέρει να ξεπεράσει την υγειονομική κρίση με συνθήκες ασφάλειας και αξιοπρέπειας.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria