Σ. Γιαννακίδης: “Η Περιφερειακή αρχή του Γ. Κασαπίδη, αυτή που διατυμπάνιζε ότι σε λίγους μήνες ΘΑ έφερνε πολλές νέες θέσεις εργασίας – Είναι 14 μήνες που έχει την εξουσία και κάθε μέρα ΜΑΥΡΗ ΚΑΤΑΜΑΥΡΗ” - OlaDeka

Σ. Γιαννακίδης: “Η Περιφερειακή αρχή του Γ. Κασαπίδη, αυτή που διατυμπάνιζε ότι σε λίγους μήνες ΘΑ έφερνε πολλές νέες θέσεις εργασίας – Είναι 14 μήνες που έχει την εξουσία και κάθε μέρα ΜΑΥΡΗ ΚΑΤΑΜΑΥΡΗ”

Giannakidis

«Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, η Πρωταθλήτρια σε Ανεργία των Νέων, ΟΧΙ σε Πανελλαδικό επίπεδο,αλλά και σε Ευρωπαϊκό, είναι ΕΞΩ από τα προγράμματα του ΟΑΕΔ!!! ΑΛΛΑ και της Κυβέρνησης του Κ. Μητσοτάκη!!!

Η Περιφερειακή αρχή του Γ. Κασαπίδη ,αυτή που διατυμπάνιζε ότι σε λίγους μήνες ΘΑ έφερνε πολλές νέες θέσεις εργασίας, την ΑΝΑΠΤΥΞΗ στην Περιφέρεια!!!

Είναι 14 μήνες που έχει την εξουσία και κάθε μέρα ΜΑΥΡΗ ΚΑΤΑΜΑΥΡΗ!!!

Όσο για την Πανδημία- COVID 19 και εδώ Πρωταθλήτρια η Περιφέρεια !!!

Στο Περιφερειακό συμβούλιο πριν 20 ημέρες χτυπήσαμε τις καμπάνες, αλλά τίποτα … κανένα μα κανένα σχέδιο….

(Όσο για τον Δήμαρχο Κοζάνης είναι υποκριτικό αυτές τις ώρες, να ζητάει να χτιστεί ΝΕΟ Νοσοκομείο!!!Η μπάλα εκτός γηπέδου)…

Από την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου και ώρα 13:00 ξεκινούν οι αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για την απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας με 100% επιδότηση και ωφελούμενους 3.000 ανέργους 18-30 ετών στις Περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Βορείου Αιγαίου, Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος.»

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria