Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Χαράλαμπου Κιουρτσίδη από την «Ανατροπή - Δημιουργία» - OlaDeka

Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Χαράλαμπου Κιουρτσίδη από την «Ανατροπή – Δημιουργία»

Σήμερα αποχαιρετούμε έναν ξεχωριστό άνθρωπο και άψογο συνεργάτη κατά τη διάρκεια της πενταετούς μας θητείας, τον Προϊστάμενο της ΕΔ.Υ.Ε.Π. / Π.Δ.Μ., κ. Χαράλαμπο Κιουρτσίδη, που με τη συμβολή του άφησε το αποτύπωμά του στην περιοχή. 

Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

     Γραφείου Τύπου

‘Ανατροπή – Δημιουργία’

Μείζων Αντιπολίτευση

Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτ. Μακεδονίας

Επικεφαλής Καρυπίδης Θεόδωρος

Κοζάνη, 14-10-2020

Τίτλος: «Συλλυπητήρια Επιστολή»

(Ο Χαράλαμπος Κιουρτσίδης, Προϊστάμενος της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, νοσηλευόταν στην ΜΕΘ του νοσοκομείου της Βέροιας. Έφυγε από την ζωή ξημερώματα Τετάρτης 14/10. )

upd – 13:28 ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Συλλυπητήριο Μήνυμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας για την απώλεια του Χαράλαμπου Κιουρτσίδη

Η απώλεια του συνεργάτη και Προϊσταμένου της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας,  Χαράλαμπου Κιουρτσίδη μας συγκλόνισε και μας γέμισε θλίψη. 

Ο Μπάμπης, υπηρέτησε για πολλά χρόνια ως επιστήμονας και τεχνοκράτης με ευθύνη και ευσυνειδησία την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, αφήνοντας το δικό του στίγμα του στην ανάπτυξη της περιοχής.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας | Συλλυπητήριο μήνυμα για τον εκλιπόντα Χαράλαμπο Κιουρτσίδη

Οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος Χαράλαμπου Κιουρτσίδη. Ο Χαράλαμπος Κιουρτσίδης από τη θέση του Προϊσταμένου της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας υποστήριξε την υλοποίηση σημαντικών έργων στο Πανεπιστήμιο Δυτικής  Μακεδονίας και συνέβαλλε στην αξιοποίηση ευρωπαϊκών πόρων για την ανάπτυξη της Δυτικής Μακεδονίας. 

UPD 15:18

Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του Κιουρτσίδη Χαράλαμπου από το γραφείο του Περιφερειάρχη ΠΔΜ

   Με λύπη μου πληροφορήθηκα πως έφυγε τα ξημερώματα  από τη ζωή ο Χαράλαμπος Κιουρτσίδης, Προϊστάμενος της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας.

   Θα ήθελα να εκφράσω την θλίψη μου  και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια για τον θάνατο του. Με το ήθος του, την εργατικότητα του και την επαγγελματική του καταξίωση κέρδισε τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων. Η επαγγελματική του πορεία υπήρξε συνεπής και υπηρέτησε τις ιδέες του με εντιμότητα και μαχητικότητα.

   Θα μείνει για πάντα στη μνήμη όλων μας, ως υπόδειγμα υπαλλήλου και απαράμιλλου ήθους. Το φιλότιμο και η καλοσύνη του θα μας λείψουν.

 Εύχομαι δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια και τους οικείους του.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria