Ο ΠΡΩΤΕΑΣ φιλοξένησε το Σαββατοκύριακο το “Πρωτάθλημα Junior για Αγόρια 14 ετών” (φωτογραφίες) - OlaDeka

Ο ΠΡΩΤΕΑΣ φιλοξένησε το Σαββατοκύριακο το “Πρωτάθλημα Junior για Αγόρια 14 ετών” (φωτογραφίες)

Η μεγάλη επιτυχία όμως και η χαρά για τον ΠΡΩΤΕΑ είναι ότι ο αθλητής του Συλλόγου, Ραφαήλ Γακόπουλος, ο οποίος αν και ήταν ο μικρότερος παίκτης του Πρωταθλήματος (μόλις 11 ετών), ανάμεσα στους 32 παίκτες και αγωνιζόμενος μάλιστα για πρώτη φορά στην Κατηγορία αυτή, κατάφερε να αποκλείσει 4 παίκτες και να παίξει στον Τελικό, κάνοντας ένα ακόμη μεγάλο βήμα στη μέχρι τώρα εξαιρετική του πορεία, στις διοργανώσεις που συμμετέχει.

Για τον Πρωτέα αγωνίστηκαν επίσης παίζοντας πολύ καλό τένις οι Χρήστος Τσίπος, Κωνσταντίνος Αντωνιάδης, Μάριος Νίτσας, Δημήτρης Σπύρου, ενώ στο αντίστοιχο Πρωτάθλημα Κοριτσιών αγωνίστηκαν με πολύ καλές επιδόσεις οι  Μαρία Τζήμα, Εύα Μυτιληναίου, Ευαγγελίνα Ζυγούρη, Κασσιανή Βασιλειάδη και Κατερίνα Τσουλούφα.

Η Διοίκηση του Πρωτέα συγχαίρει το νικητή και τον Ραφαήλ, αλλά και όλους τους συμμετέχοντες αθλητές, τον Επιδιαιτητή Αγώνων κ. Περικλή Γιαννιώτα, τους προπονητές, τους γονείς και όλους όσοι βοήθησαν στη διεξαγωγή μίας ακόμη σημαντικής διοργάνωσης στα γήπεδα του ΠΡΩΤΕΑ.

Παράλληλα, ευχαριστεί τη Γ’ Ένωση για την ανάθεση των αγώνων και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο κ. Πέτρο Τσαρκνιά για την παρουσία του στην Καστοριά το διήμερο των αγώνων, αλλά και τη συνεργασία με τον ΠΡΩΤΕΑ, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του Τένις στην περιοχή, αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria