Μπάχαλο με τα μαγαζιά στην Καστοριά - Τα άνοιξε ο Χαρδαλιάς και τα κλεισε η αστυνομία... - OlaDeka

Μπάχαλο με τα μαγαζιά στην Καστοριά – Τα άνοιξε ο Χαρδαλιάς και τα κλεισε η αστυνομία…

«Κόκκινη» εδώ και 24 ώρες είναι η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, η οποία βρίσκεται σε μίνι lockdown, μετά την έξαρση των κρουσμάτων κορονοϊού το τελευταίο διάστημα.  Η καλή είδηση για το άνοιγμα του λιανικού εμπορίου από σήμερα, αμαυρώθηκε για διαδικαστικούς λόγους.

Σύγχυση επικράτησε το Σάββατο στα καταστήματα λιανικού εμπορίου της Καστοριάς, τα οποία άνοιξαν το πρωί, αλλά δέχτηκαν την επίσκεψη αστυνομικών, οι οποίοι ενημέρωναν τους καταστηματάρχες ότι θα πρέπει να κλείσουν, καθώς δεν είχε δημοσιευθεί το ΦΕΚ με την απόφαση για τη λειτουργία καταστημάτων σε περιοχές που βρίσκονται στο επίπεδο 4, στο χάρτη υγειονομικής ασφάλειας.

Τα καταστήματα άνοιξαν το πρωί για να ξανακλείσουν έπειτα από παραινέσεις της αστυνομίας, καθώς, λόγω του ότι δεν έφτασε εγκαίρως η εγκύκλιος στις υπηρεσίες, δεν είχε διευκρινιστεί η ακριβής ημερομηνία. Τελικά, όλα τα καταστήματα θα λειτουργήσουν κανονικά από μεθαύριο Δευτέρα.

Η απαγόρευση εξόδου από τον νομό εξακολουθεί να ισχύει, ενώ περιορισμοί ισχύουν και στις επιβατικές πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο «Αριστοτέλης«.

ΕΡΤ3 – ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΟΦΙΑ ΖΟΥΖΕΛΗ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria