«Μην αφήνεις την Ιστορία να ξεθωριάζει»: Το συγκινητικό βίντεο για την επέτειο του έπους του '40 [βίντεο] - OlaDeka

«Μην αφήνεις την Ιστορία να ξεθωριάζει»: Το συγκινητικό βίντεο για την επέτειο του έπους του ’40 [βίντεο]

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΝΑΒΙΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/min-afineis-istoria-na-xethoriazei-binteo-epos-40

Ένα συγκινητικό βίντεο για την επέτειο των 80 χρόνων από το Έπος του ’40 δημιούργησε η Ομάδα Αναβίωσης Ελληνικού Στρατού 1940.

Με κεντρικό μήνυμα «Μην Αφήνεις την Ιστορία να ξεθωριάζει… Δίδαξέ την στα παιδιά σου! 80 χρόνια από το έπος του ’40», η Ομάδα Αναβίωσης Ελληνικού Στρατού 1940 και ο Ηλίας Περγαντής ετοίμασαν ένα βίντεο που συγκινεί.

Σε αυτό εμφανίζονται Έλληνες στρατιώτες του ’40, με τις παραδοσιακές τους στολές, να περιδιαβαίνουν τους δρόμους της Αθήνας, χωρίς να γίνονται αντιληπτοί από τους σύγχρονους Έλληνες. Οι στρατιώτες που θυσίασαν ακόμη και τη ζωή τους για την ελευθερία και την πατρίδα, επισκέπτονται σημαντικά μνημεία του Ελληνισμού, διασχίζουν πολύβουους δρόμους, γεμάτους γκράφιτι, περνούν μπροστά από άστεγους, ξαφνιάζονται από τις selfies νεαρών κοριτσιών και μοιάζουν σαν να αναλογίζονται τις αξίες και τα ιδανικά για τα οποία πολέμησαν με τόση γενναιότητα.


Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria