Κορονοϊός: Βελτιώνεται η υγεία του Τραμπ, έτοιμος για εξιτήριο από Δευτέρα - OlaDeka

Κορονοϊός: Βελτιώνεται η υγεία του Τραμπ, έτοιμος για εξιτήριο από Δευτέρα

Ο Τραμπ παραμένει απύρετος από το πρωί της Παρασκευής, οι ζωτικοί του δείκτες είναι καλοί, η ηπατική και η νεφρική λειτουργία είναι κανονικές

Ηιατρική ομάδα του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι η κατάσταση της υγείας του συνεχίζει να βελτιώνεται. Μάλιστα όπως αναφέρει ο ανταποκριτής του Open TV στην Ουάσινγκτον Μιχάλης Ιγνατίου ο ο πρόεδρος των ΗΠΑ από αύριο Δευτέρα θα μπορέσει να βγει από το Walter Reed Hospital όπου νοσηλεύεται με κορονοϊό. Ο Τραμπ παραμένει απύρετος από το πρωί της Παρασκευής, οι ζωτικοί του δείκτες είναι καλοί, η ηπατική και η νεφρική λειτουργία είναι κανονικές.

Σημειώνεται ότι το επίπεδο του οξυγόνου στο αίμα του έπεσε σε δύο περιπτώσεις από την εμφάνιση των συμπτωμάτων, αλλά είναι καλύτερα και δεν έχει πλέον πυρετό. Παράλληλα λαμβάνει δεξαμεθαζόνη, ένα φάρμακο της οικογένειας των κορτικοειδών που χρησιμοποιείται στα σοβαρά περιστατικά της Covid-19.

Λευκός Οίκος: Θα παραμείνει στο νοσοκομείο

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αισθάνεται πολύ καλά και θέλει να επιστρέψει για να εργαστεί στον Λευκό Οίκο αλλά θα παραμείνει στο νοσοκομείο, δήλωσε σήμερα ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του Λευκού Οίκου Ρόμπερτ Ο’Μπράιεν. «Μίλησα με τον επιτελάρχη Μαρκ Μίντοους σήμερα το πρωί και τα καλά νέα είναι πως ο πρόεδρος αισθάνεται πολύ καλά και πραγματικά θέλει να επιστρέψει στον Λευκό Οίκο και να επιστρέψει στη δουλειά, αλλά νομίζω ότι θα μείνει στο νοσοκομείο Walter Reed τουλάχιστον για άλλη μία χρονική περίοδο», είπε ο Ο’Μπράιεν στην εκπομπή του CBS «Face the Naton».

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria