Επέτειος του Όχι: Ρίγη συγκίνησης από το μήνυμα πιλότου F-16 για την 28η Οκτωβρίου - OlaDeka

Επέτειος του Όχι: Ρίγη συγκίνησης από το μήνυμα πιλότου F-16 για την 28η Οκτωβρίου

Το μήνυμα από τον πιλότο F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας για την εθνικής επέτειο του Όχι την 28η Οκτωβρίου.

Ρίγη συγκίνησης προκαλεί το μήνυμα από τον πιλότο F-16 Fighting Falcon της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους «Ζευς» της Πολεμικής Αεροπορίας για την επέτειο του Όχι, σήμερα 28η Οκτωβρίου.

Ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου, λόγω κορονοϊού, φέτος γίνεται με διαφορετικό τρόπο. Στο πλαίσιο των πτήσεων μαχητικών αεροσκαφών για την επέτειο του Όχι, ο πιλότος του μαχητικού «Ζευς» της Πολεμικής Αεροπορίας, έστειλε μήνυμα ανάτασης και εθνικής υπερηφάνειας σε μια ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία.

Το μήνυμα του πιλότου F-16 για την επέτειο του Όχι

«Ελληνίδες Έλληνες, από την Ορεστιάδα μέχρι τη Γαύδο και από τους Οθωνούς μέχρι το Καστελόριζο, να θυμάστε το πιο λακωνικό και ηχηρό μήνυμα της παγκόσμιας ιστορίας αποτελείται από δύο συλλαβές, ΟΧΙ. Ένα μήνυμα που θυμίζει σε όλους ότι η Δημοκρατία και η Ελευθερία είναι ιδεώδη ακατάλυτα που θα θριαμβεύουν όσο υπάρχουν αθάνατες Ελληνικές Ψυχές. Ψυχές τολμηρές πέρα από τις δυνάμεις τους ριψοκίνδυνες εν γνώση τους και αισιόδοξες στις δυσκολίες. Χρόνια πολλά Ελλάδα», ήταν το μήνυμα του πιλότου για την 28η Οκτωβρίου, που η χώρα μας γιορτάζει την επέτειο του Όχι.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria