ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ : Αγγλική νίκη της Καστοριάς, 4-7 στον Αγρ. Αστέρα Αγ. Βαρβάρας - 4 γκολ η Τζιάρα και χατ τρικ η Μπασούρη! - OlaDeka

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ : Αγγλική νίκη της Καστοριάς, 4-7 στον Αγρ. Αστέρα Αγ. Βαρβάρας – 4 γκολ η Τζιάρα και χατ τρικ η Μπασούρη!

Οι  δύο ομάδες – οι οποίες φέτος θα βρεθούν αντίπαλες στην παρθενική τους συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας – πρόσφεραν γκολ και θέαμα και το τελικό 4-7, αντικατοπτρίζει απόλυτα την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Τα δύο κανόνια της Καστοριάς είχαν την τιμητική τους στο σημερινό φιλικό ματς, με την Νικόλ Τζιάρα να… ξεσπάει σκοράροντας – για πρώτη φορά στα φετινά φιλικά ματς – 4 φορές, ενώ η Μαρία Μπασούρη πέτυχε για δεύτερο σερί ματς χατ-τρικ.

ΓΠΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑ : Πετκανά, Φασίδου, Γκόγκου, Πετρογιάννη, Καϊδατζή, Μάρκου, Μουρτσέκα, Παπαδηλέρη, Τάσιου, Τζιάρα, Μπασούρη. Αγωνίστηκαν και οι : Παπαγερίδου, Κωσταρέλα, Κυριζάκη, Κωστάρα, Τζανοπουλου, Λιούλια και Ροβυθάκη.

Την επόμενη Κυριακή 18 Οκτωβρίου ο ΓΠΟ Καστοριάς θα δώσει το τελευταίο δυνατό φιλικό ματς εντός έδρας, αντιμετωπίζοντας την ΑΕ Μεσολογγίου, ομάδα Α’ Εθνικής που συμμετέχει σε άλλον όμιλο, ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος που ορίστηκε για την Κυριακή 1 Νοεμβρίου.

Την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου η κλήρωση του πρωταθλήματος 

Στο μεταξύ η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου και ώρα 12.00, θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της στο Γουδή, η κλήρωση των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου γυναικών!

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria