Αυτοκτόνησε ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο με τα κρούσματα κορονοϊού (video) - OlaDeka

Αυτοκτόνησε ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο με τα κρούσματα κορονοϊού (video)

Άγνωστοι για την ώρα οι λόγοι

Νεκρός βρέθηκε μέσα στο σπίτι του ο ιδιοκτήτης γηροκομείου στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου, στο οποίο είχαν εντοπιστεί κρούσματα κορονοϊού σε εργαζομένους αλλά και σε μια ηλικιωμένη τρόφιμο.

Σύμφωνα με το ant1news.gr, οι Αρχές έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για αυτοκτονία, λόγω και του ιδιόχειρου σημειώματος που βρέθηκε δίπλα του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο αυτόχειρας έβαλε τέλος στη ζωή του με καραμπίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 41χρονος άνδρας είχε πρόσφατα κληρονομήσει την επιχείρηση από τον πατέρα του και αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Λίγες μέρες νωρίτερα, όπως είχε πει στην κάμερα του ΑΝΤ1, ο ΕΟΔΥ είχε έρθει για τεστ στις 16 Σεπτεμβρίου και όλοι ήταν αρνητικοί.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το MEGA, είχαν εντοπιστεί τρία κρούσματα. Επρόκειτο για δύο εργαζόμενες στο γηροκομείο, ηλικίας 33 και 47 ετών και μια ακόμα γυναίκα που ζει στην δομή, ηλικίας 88 ετών.

Ο δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης δήλωσε: «Με ανείπωτη θλίψη πληροφορήθηκα πριν από λίγο την τραγική είδηση του θανάτου του συμπολίτη μας Δ.Κ., ο οποίος υπήρξε ιδιοκτήτης της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων «Νέα Θάλπη».

Δυστυχώς, ο αποβιώσας αφαίρεσε τη δική του ζωή, για αδιευκρίνιστους ακόμη λόγους, ενώ όπως όλοι γνωρίζουμε, πριν από λίγες ημέρες δημοσιοποιήθηκε το γεγονός ότι βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19 μία φιλοξενούμενη και δύο υπάλληλοι της Μονάδας που διατηρούσε. Ο Δ.Κ. υπήρξε ένα εξέχον μέλος της κοινωνίας του Δήμου Διονύσου, άριστος επιχειρηματίας και διαπρεπής επιστήμονας, ιδιαίτερα αγαπητός από την τοπική μας κοινωνία.

Θέλω να πω ότι είμαι συγκλονισμένος από την τραγική είδηση.

Εκφράζω και εκ μέρους των συναδέλφων μου τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος και την αμέριστη στήριξή μας σε οτιδήποτε χρειαστούν.
Καλό Παράδεισο να έχεις…».

Μιλώντας στο MEGA, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων, Στέλιος Προσαλίκας τόνισε: «Πήγα να λιποθυμήσω, δεν χωράει το κεφάλι μου αυτό που έγινε».

Ο κ. Προσαλίκας απέδωσε την αυτοκτονία σε «υπερβολικό αίσθημα ευθύνης» του ιδιοκτήτη του γηροκομείου. «Δεν άντεξε ότι υπάρχει πιθανότητα να εκτεθεί», υπογράμμισε.

«Μιλάμε για ένα παιδί εξαίρετο, με μία λατρεία στους ηλικιωμένους», ανέφερε ο κ. Προσαλίκας, τονίζοντας πως η Νέα Θάλπη είναι η μοναδική αντίστοιχη μονάδα στην Ελλάδα που προχώρησε σε οικειοθελή καραντίνα δυόμιση μηνών με πρωτοβουλία του ιδιοκτήτη της, ενώ υπογράμμισε την ευθύνη που επεδείκνυε ο θανών από το ξέσπασμα της πανδημίας.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria