Το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών Καστοριάς για τις απεχθείς δηλώσεις του παίκτη του Big Brother - OlaDeka

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών Καστοριάς για τις απεχθείς δηλώσεις του παίκτη του Big Brother

To Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών Δήμου Καστοριάς παίρνει θέση για το μεγάλο ζήτημα που έχει προκύψει με τις δημόσιες τοποθετήσεις ενός παίκτη του Big Brother που προβάλλεται από τον SKAΙ και μάλιστα σε ζώνη Υψηλής Θεαματικότητας

“Η απάντηση σε όσους αναρωτιούνται γιατί σήμερα υπάρχει τόσο μεγάλη ανάγκη προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων,και αντιστέκονται σε αυτό, ήρθε από το στόμα κάποιου που μισεί όσους δεν τον ικανοποιούν και δε διστάζει να ασκήσει οποιοδήποτε είδος βίας. Αυτός ο άνθρωπος τοποθετήθηκε εξαρχής με χυδαίο τρόπο για την LGBTQ κοινότητα και οι περισσότεροι το προσπέρασαν. Χρειάστηκε να ακουστεί η πρόθεση του να προβεί σε μια εγκληματική ενέργεια, για να υπάρξει κινητοποίηση.
Δυστυχώς οι εμετικές του τοποθετήσεις δε μας προκάλεσαν καμία έκπληξη. Εσείς; Ψάχνετε σύννεφο να πέσετε;”

Οι αντιδράσεις:
Οι χορηγοί του συγκεκριμένου προγράμματος αποχωρούν ο ένας μετά τον άλλο, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις δηλώσεις που προβλήθηκαν σε Live streaming.
Για την ιστορία, ο παίκτης αποχώρησε. Κέρδισε τα λεπτά δημοσιότητας που του αναλογούσαν, γράφοντας το όνομά του με μεγάλα μαύρα γράμματα στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, μια εποχή δύσκολη με εγκλήματα που συγκλονίζουν την  ανθρωπότητα.
Οι δηλώσεις περί βιασμού –τις οποίες δεν πρόκειται να αναπαράγουμε εδώ– ενός νέου άντρα και μάλιστα δημόσια, πρέπει να προβληματίσουν την κοινωνία μας και ναανοίξουν ένα διάλογο στα σχολεία.
Ο σεβασμός στο συνάνθρωπο , πρέπει κάποια στιγμή να γίνει το δεδομένο κι όχι το ζητούμενο…

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria