Στην Καστοριά 44χρονος κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία - Συνελήφθη μαζί με την 46χρονη που τον μετέφερε παράνομα - OlaDeka

Στην Καστοριά 44χρονος κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία – Συνελήφθη μαζί με την 46χρονη που τον μετέφερε παράνομα

Συνελήφθη σήμερα (13-09-2020) τις πρώτες πρωινές ώρες, σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Δ.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, 46χρονη αλλοδαπή, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπού.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων, εντοπίστηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς, σε περιοχή της Φλώρινας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό την ανωτέρω και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε παράνομα προς το εσωτερικό της Χώρας, έναν 44χρονο αλλοδαπό.

Επιπρόσθετα, συνελήφθη ο 44χρονος, καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του  εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης κ. Ανακριτή Α΄ Τμήματος Πλημελειοδικών Βόλου, για ανθρωποκτονία από πρόθεση, πράξη που έλαβε χώρα το 2002.

Κατασχέθηκαν το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, -2- κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό -570- ευρώ.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, ενώ οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους θα οδηγηθούν στoν κ. Εισαγγελέα  Πρωτοδικών Καστοριάς.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria