Πέτρος Μουρατίδης: Νεκρός από κορονοϊό ο επιχειρηματίας της Βίλκα, του Markiz και πολλών άλλων μαγαζιών στη Θεσσαλονίκη - OlaDeka

Πέτρος Μουρατίδης: Νεκρός από κορονοϊό ο επιχειρηματίας της Βίλκα, του Markiz και πολλών άλλων μαγαζιών στη Θεσσαλονίκη

Έφυγε σήμερα από τη ζωή, ο Πέτρος Μουρατίδης, γνωστός επιχειρηματίας της Θεσσαλονίκης με πληθώρα επιχειρήσεων, ο οποίος είχε προσβληθεί από κορονοϊό. Ο επιχειρηματίας, σύμφωνα με το parallaximag.gr, νοσηλευόταν στην εντατική του ΑΧΕΠΑ τις τελευταίες είκοσι μέρες ενώ έπασχε και από υποκείμενο νόσημα (υψηλό ζάχαρο). Γεννημένος το 1953, ο Πέτρος Μουρατίδης ήταν ο άνθρωπος που είχε αγοράσει, ανακαινίσει και λειτουργήσει το παλιό εργοστάσιο της Βίλκα σε πολυχώρο.

Επίσης, είχε δημιουργήσει τα καταστήματα Peter Sport και βέβαια σειρά μαγαζιών που σημάδεψαν τη νύχτα της Θεσσαλονίκης, όπως Decadence, Mamounia, Markiz, Tsuki, Jungle, κλπ, ενώ ήταν μέλος στη βασική ομάδα δημιουργίας του θρυλικού κλαμπ Amnesia. Στην κατοχή του είχε ακίνητα σε διάφορα σημεία της πόλης και ένα εμβληματικό κτήριο στο λιμάνι. Είχε τρεις γιους που ασχολούνται με τις επιχειρήσεις του.

Σύμφωνα με το parallaximag.gr, τα ονόματα των μαγαζιών του ξεκινούσαν από Ma λόγω της γιαγιάς του Μαρπέσα, στην οποία είχε μεγάλη αδυναμία και είχε πάρει το όνομά της από νύμφη της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας. Συνέβαλε στην καθιέρωση πολλών μουσικών, οι οποίοι ξεκίνησαν την καριέρα τους από τα μαγαζιά του.

«Αντίο» από τον επιστήθιο φίλο του, Γιώργο Γιαννιά

Ο γνωστός επιχειρηματίας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στον καλλιτεχνικό κόσμο που σήμερα τον αποχαιρέτισε, μέσα από τα social media. Ανάμεσά τους, ο τραγουδιστής Γιώργος Γιαννιάς, ο οποίος του είπε «αντίο» με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Βαθιά θλίψη σήμερα κι απο εδώ και πέρα … φίλε μου καλέ σ αγαπούσα πολύ και θα σ ‘αγαπώ για πάντα .. δε το χωράει ο νούς μου..θα μου λείψεις πολύ..καλό ταξίδι’».

https://www.instagram.com/p/CFMcQCHJ8E9/?utm_source=ig_web_copy_link

Με τον Πέτρο Μουρατίδη συνεργάστηκε το επιτελείο της StarSystemPro για την παραγωγή του video clip της Γεωργίας Μαυρουδή – «Καιρός να πάω παρακάτω» –

Καλό Παράδεισο…

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria