Κεκλεισμένων των θυρών το “3ο Super Cup” της ΕΠΣ Καστοριάς (έπαθλα και απονομές) - OlaDeka

Κεκλεισμένων των θυρών το “3ο Super Cup” της ΕΠΣ Καστοριάς (έπαθλα και απονομές)

Με τον αγώνα που ανοίγει την ποδοσφαιρική αυλαία ξεκινά η ΕΠΣ Καστοριάς και για φέτος την σεζόν.Το καθιερωμένο πλέον για τρίτη χρονιά αγώνα για το Super Cup. Ενα παιχνίδι που θα συμμετέχουν η πρωταθλήτρια ομάδα της Α’ Κατηγορίας Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας και ο φιναλίστ μετά την κλήρωση για τον κύπελλο της αγωνιστικής περιόδου 2019-20 Αστραπή Μεσοποταμίας.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν με σκοπό και στόχο ο καθένας από την πλευρά του να μετρήσει το βαθμό ετοιμότητας για την νέα αγωνιστική περίοδο και να κατακτήσουν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο γήπεδο Πενταβρύσου, το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 17:00, κεκλεισμένων των θυρών, βάση του υγειονομικού πρωτοκόλλου που ισχύει για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, με την παρουσία του προβλεπόμενου αριθμού ατόμων που θα λάβουν ειδική πρόσκληση από την Ε.Π.Σ. Καστοριάς.

Κατά την είσοδο στον χώρο του γηπέδου και του αγωνιστικού χώρου θα πρέπει  ΟΛΟΙ να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στον κατάλογο που θα βρίσκεται στην είσοδο του γηπέδου και να υπογράψουν σε αυτόν.

Οι δύο ομάδες  μας για την δύσκολη αγωνιστική περίοδο που ξεκινά δίνουν έναν αγώνα και διεκδικούν το τρόπαιο του Super Cup, που δίνει τίτλο στον νικητή ,γόητρο στον φιναλίστ .

ΕΠΑΘΛΑ ΑΓΩΝΩΝ

Στη νικήτρια ομάδα του 3ου SUPER CUP θα απονεμηθεί κύπελλο και μετάλλια σε κάθε ποδοσφαιριστή.

Στη δεύτερη ομάδα (φιναλίστ) θα απονεμηθεί επίσης κύπελλο και μετάλλια σε κάθε ποδοσφαιριστή.

Παράλληλα, στο τέλος του μεγάλου αυτού παιχνιδιού  θα βραβευτεί για την προσφορά του στον χώρο του ποδοσφαίρου ο κορυφαίος διαιτητής  Super League του νομού μας, που αποχώρησε από την ενεργό δράση Φώτης Φωτιάδης, καθώς και ο προπονητής της ομάδας του Μέγα Αλέξανδρου Καλλιθέας, Πασχάλης Δημητρίου για την συμμετοχή του στην άνοδο της ομάδας στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Αναμνηστικά έπαθλα θα απονεμηθούν και στους Διαιτητές του αγώνα.

Θα βραβευτεί επίσης η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου ΓΠΟ Καστοριάς για την άνοδο της στην Α’ Εθνική κατηγορία Γυναικών.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ, για το ξεκίνημα της αγωνιστικής χρονιάς εύχεται υγεία σε όλους τους συμμετέχοντες, επιτυχίες και ανάπτυξη για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού Καστοριάς.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria