Καστοριανοί έλαβαν 1.200 δολάρια από τον Ντόναλτ Τραμπ – ΦΩΤΟ - OlaDeka

Καστοριανοί έλαβαν 1.200 δολάρια από τον Ντόναλτ Τραμπ – ΦΩΤΟ

Εκατοντάδες επιταγές με το ποσό των 1.200 δολαρίων έχουν καταφθάσει σε διάφορους πολίτες στην Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και αρκετοί Καστοριανοί, με αποστολέα τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τράμπ.

Η επιταγή, όπως μπορείτε να δείτε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του ditikostipos.gr φέρουν το όνομα του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλτν Τραμπ και αποστέλλονται κυρίως σε συνταξιούχους, είτε Ελληνοαμερικάνουν είτε σε άτομα που έχουν δουλέψει επίσημα κάποιο χρονικό διάστημα στις ΗΠΑ, ως οικονομική ενίσχυση, για τις δυσκολίες που έχουν προκύψει από την πανδημία του κορωνοϊού.

Οι επιταγές φθάνουν μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων, κλεισμένες σε φάκελους. Απεικονίζουν το άγαλμα της ελευθερίας και φέρουν το όνομα και την υπογραφή του Αμερικανού Προέδρου. Επίσης αναγράφονται αναλυτικά τα στοιχεία του δικαιούχου. Μιας και πολλά άτομα στο παρελθόν και από την Καστοριά, εργάστηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες και σήμερα είναι συνταξιούχοι, έλαβαν την εν λόγω επιταγή με τα 1.200 δολλάρια.

Επίσης, όπως αναφέρουν πληροφορίες μας, άτομα που στο παρελθόν έχουν εργαστεί στις ΗΠΑ και δεν έχουν λάβει ακόμα επιταγή, ακόμα κι αν δεν κάνουν φορολογική δήλωση εκεί, αλλά διαθέτουν social security number, τότε μπορούν να προχωρήσουν σε αίτηση ώστε να λάβουν και αυτοί ανάλογη επιταγή.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria