Καστοριά: Το Σάββατο 12/9 η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ ιδρύει τοπική οργάνωση νεολαίας - OlaDeka

Καστοριά: Το Σάββατο 12/9 η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ ιδρύει τοπική οργάνωση νεολαίας

Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί μία προσπάθεια δημιουργίας τοπικών οργανώσεων στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας με σκοπό την σύνδεση της με την τοπική κοινωνία και τους νέους-ες της περιοχής.

Μετά το επιτυχημένο Camping που πραγματοποιήθηκε στο Νεστόριο, η ν. ΣΥΡΙΖΑ προχωρά στην ίδρυση τοπικής οργάνωσης στην πόλη της Καστοριάς. 

Στόχος μας είναι να διαμορφώσουμε έναν καινούριο τύπο σχέσεων των νέων με την πολιτική, με άμεση συμμετοχή και παρέμβαση, κόντρα στις πελατειακές λογικές που διακατέχουν τα άλλα κόμματα. Θα προσπαθήσουμε να αναπτύξουμε πρωτοπόρα δράση και παρέμβαση σε μία σειρά ζητήματα που απασχολούν τους νέους της περιοχής, όπως η αντιμετώπιση της κρίσης του Κορονοϊού, η κρίση της γουνοποιίας, η προστασία του περιβάλλοντος, ο πρωτογενής τομέας, η υπεράσπιση της εργασίας και φυσικά της δημόσιας-δωρεάν εκπαίδευσης.

Θέλουμε να δώσουμε ένα προοδευτικό και ριζοσπαστικό περιεχόμενο στους μικρούς και μεγάλους πολιτικούς αγώνες της εποχής μας προκειμένου να δημιουργήσουμε τον νέο κόσμο, στον οποίο εμείς, η γενιά μας και οι επόμενες γενιές θα κληθούν να ζήσουν και να δημιουργήσουν.
Απευθύνουμε ένα ευρύ κάλεσμα σε κάθε νέα και κάθε νέο της πόλης, να συμμετέχει στην ιδρυτική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12/9 στις 12 η ώρα, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ (Μεγ. Αλεξάνδρου 1). 
Στην συνέλευση θα δώσει το παρόν ο Γραμματέας της ν. ΣΥΡΙΖΑ Σωτήρης Αλεξίου.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria