Θ. Καρυπίδης: “Είμαι πάρα πολύ πληγωμένος, με τη Συμφωνία των Πρεσπών να με λένε προδότη και έρχεται σήμερα αυτή η κυβέρνηση και είναι οι αυτοί οι μεγαλύτεροι υπερασπιστές της Συμφωνίας” - OlaDeka

Θ. Καρυπίδης: “Είμαι πάρα πολύ πληγωμένος, με τη Συμφωνία των Πρεσπών να με λένε προδότη και έρχεται σήμερα αυτή η κυβέρνηση και είναι οι αυτοί οι μεγαλύτεροι υπερασπιστές της Συμφωνίας”

“Αν σήμερα ήμουν Περιφερειακή Αρχή, όχι θα κινητοποιούσα τον κόσμο αλλά θα πήγαινα την παραίτησή μου στον ίδιο τον Πρωθυπουργό. Δε σας κάνει εντύπωση πως με την ανακοίνωση του master plan δε βγήκε ούτε ένας βουλευτής της ΝΔ να τοποθετηθεί; Δε βλέπετε ότι υπάρχει ένα μούδιασμα;”  

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ανατροπή-Δημιουργία», στο περιφερειακό συμβούλιο Δ. Μακεδονίας, Θ. Καρυπίδης, μιλώντας στη συχνότητα του SKY FM 99,7 (Πτολεμαΐδα) και την εκπομπή “Άμεσος Λόγος”, με τους Παύλο Μασμανίδη και Χρήστο Αργυριάδη, αναφέρθηκε στο master plan της απολιγνιτοποίησης, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων: 

“Αν σήμερα ήμουν Περιφερειακή Αρχή, όχι θα κινητοποιούσα τον κόσμο αλλά θα πήγαινα την παραίτησή μου στον ίδιο τον Πρωθυπουργό. Δε σας κάνει εντύπωση πως με την ανακοίνωση του master plan δε βγήκε ούτε ένας βουλευτής της ΝΔ να τοποθετηθεί; Δε βλέπετε ότι υπάρχει ένα μούδιασμα”, ενώ σχολιάζοντας και τη Συμφωνία των Πρεσπών είπε: “Eίμαι πάρα πολύ πληγωμένος, πάρα πολύ τραυματισμένος με τη Συμφωνία των Πρεσπών να με λένε προδότη και να έρχεται σήμερα αυτή η κυβέρνηση να είναι οι μεγαλύτεροι υπερασπιστές αυτή της συμφωνίας”.

Aκούστε όλη τη συνέντευξη με τον Θ. Καρυπίδη εδώ

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria