Η ΕΡΤ στο Επταχώρι (βίντεο) - OlaDeka

Η ΕΡΤ στο Επταχώρι (βίντεο)

«Το Επταχώρι έχει δικές του σελίδες στην ιστορία… σ΄αυτό το χωριό βρήκαμε και καταπληκτικούς ανθρώπους»… είπε ξεκινώντας η δημοσιογράφος Σοφία Ζουζέλη που, ως ανταποκρίτρια της ΕΡΤ, ήρθε με τους συνεργάτες της στο Επταχώρι πρωί πρωί χτες και πρόβαλε το χωριό μας.
Σ΄ευχαριστούμε Σοφία, μας έδωσες μεγάλη χαρά, μια διαφορετική μέρα χτες για όλους μας, σαν να είχαμε γιορτή!
Σε απευθείας σύνδεση λοιπόν, στην εκπομπή “Μαζί το Σαββατοκύριακο”, τους ευχαριστούμε. Μας βλέπουμε από το 03:25:50 στο ertflix.gr/mazi-to-savvatokyriako.

Τα έξι λεπτά βέβαια ήταν πολύ λίγα, παρότι για διπλάσιο χρόνο μάς είχαν προγραμματίσει από την ΕΡΤ1 (μάλλον από την πίεση της επικαιρότητας). Κι έτσι τα μισά είπα, μισό και το τραγούδι των γυναικών που ανέβηκαν με κόπο κι αυτές μαζί μας στο λόφο Μπλο, απ΄όπου η πιο όμορφη θέα του χωριού!
Στη συνέχεια τους πήγαμε στο καλλιτεχνικό μουσείο Τέχνη Επταχώρι, στο Τζημοπούλειο φωτογραφικό μουσείο και στα πέτρινα γεφύρια μας. Για καφέ βέβαια στην πλατεία Δαβάκη, όπου οι παλιές γυναίκες είπαν κι άλλα τραγούδια, ολόκληρα τώρα. Ένα από αυτά «η τριανταφυλλένια», τις ακούμε στο βίντεο παρακάτω.
Βιντεοσκόπησε το συνεργείο (ευχαριστούμε τα παιδιά) όλα όσα γίνονταν για δυο ώρες μετά τη σύνδεση με ΕΡΤ1, θα τα αξιοποιήσει σε άλλη εκπομπή, είπε η έμπειρη δημοσιογράφος Σοφία Ζουζέλη με το φιλικότατο χαμόγελο, που πολύ την αγαπήσαμε, μιλήσαμε αρκετά στην πλατεία, όλοι μαζί μια παρέα όσοι βρίσκονταν εκεί, κι έτσι γνωριστήκαμε καλύτερα.
Ιωάννα Λουλάκη
Μπορείτε να δείτε το απόσπασμα της εκπομπής “Μαζί το Σαββατοκύριακο” κι ΕΔΩ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria