Διανομή σχολικών ειδών από την Π.Ε. Καστοριάς στο πλαίσιο του προγράμματος ΤΕΒΑ - OlaDeka

Διανομή σχολικών ειδών από την Π.Ε. Καστοριάς στο πλαίσιο του προγράμματος ΤΕΒΑ

 Η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης ΤΕΒΑ που έχει συσταθεί για το Νομό μας, ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή σχολικών ειδών στο πλαίσιο του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».

Πιο συγκεκριμένα, θα  παραλάβειτην Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου και θα διανείμει μέσω των κοινωνικών της εταίρων, την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου και την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020, σύμφωνα με το κάτωθι πρόγραμμα, σχολικές τσάντες, τετράδια, κασετίνες, μαρκαδόρους, σετ γεωμετρικά σχήματα και άλλα σχολικά είδη, στους ωφελούμενους του προγράμματος.

στις 22, 23 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρες Τρίτη και Τετάρτη,  ώρες: 09:00-13:00, από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καστοριάς  στο σημείο ΔΗ.ΝΑ.Κ., θα εξυπηρετηθούν οι ωφελούμενοι του Δήμου Καστοριάς και της Ιεράς Μητροπόλεως Καστοριάς. 

στις 23 Σεπτεμβρίου 2020,  ημέρα Τετάρτη,  ώρες: 09:00-13:00, από το χώρο του ΚΑΠΗ (κοντά στην κεντρική πλατεία) του Δήμου Άργους Ορεστικού,  θα εξυπηρετηθούν οι ωφελούμενοι του ομώνυμου Δήμου.

 Οι ωφελούμενοι του Δήμου Νεστορίου θα εξυπηρετηθούν από τη δομή «Βοήθεια στο Σπίτι».

Τριακόσιοι ογδόντα δύο περίπου  (382) μαθητές της  Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης Καστοριάς αναμένεται να επωφεληθούν από τη συγκεκριμένη διανομή. 

Οι ωφελούμενοι, οι οποίοι έχουν ήδη ενημερωθεί με γραπτό μήνυμα (sms)  στο κινητό τους για τις λεπτομέρειες διανομής, θα προσέλθουν στα σημεία παράδοσης για την παραλαβή των προϊόντων, τηρώντας απαραιτήτως όλα τα μέτρα προστασίας για την αποφυγή διασποράς του Κορωνοϊού-Covid19.

Θα πρέπει, επίσης, να  επιδείξουν την απόφαση έγκρισης ΚΕΑ ή του ΑΜΚΑ του μέλους της αίτησης που παραλαμβάνει και σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης των ιδίων, με επιπλέον κατάθεση εξουσιοδότησης ετέρου προσώπου και επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria