Αργος Ορεστικό - Έναρξη Σχολείων: «ΦΟΡΕΣΕ ΜΑΣΚΑ» - OlaDeka

Αργος Ορεστικό – Έναρξη Σχολείων: «ΦΟΡΕΣΕ ΜΑΣΚΑ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έτοιμες είναι όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Άργους Ορεστικού για να υποδεχτούν τους μαθητές, σε μια χρονιά δύσκολη και διαφορετική.

Συνεργεία του αμαξοστασίου έχουν ολοκληρώσει τις εργασίες κοπής χόρτων και περιποίησης των αύλειων χώρων των σχολείων, ενώ στους εσωτερικούς χώρους πραγματοποιήθηκε σχολαστική καθαριότητα, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και των λοιπών αρμόδιων αρχών. Μάλιστα, ο Δήμος Άργους Ορεστικού προγραμμάτισε για αύριο προληπτική απολύμανση καθενός από αυτά, ως επιπλέον μέτρο προστασίας.

Το Σαββατοκύριακο θα μοιραστούν οι μάσκες που ήρθαν σήμερα το μεσημέρι από την ΚΕΔΕ για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, ενώ ο Δήμος Άργους Ορεστικού αν και δεν προβλέπεται, θα προμηθεύσει κάθε σχολική μονάδα του (Βρεφικός, Παιδικοί, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) με ηλεκτρονικά υπέρυθρα θερμόμετρα μετώπου.

Από την πρώτη στιγμή τηρούνται πιστά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα αποφυγής διασποράς του COVID-19. Φέτος η επιστροφή στα θρανία είναι ένα μεγάλο στοίχημα. Ένα στοίχημα που με τη συμβολή όλων, μπορεί να κερδηθεί.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Άργος Ορεστικό, 11/09/2020     

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria