Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς: «Tο διασυνοριακό έγκλημα δεν έχει πάψει ποτέ» - OlaDeka

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς: «Tο διασυνοριακό έγκλημα δεν έχει πάψει ποτέ»

Με αφορμή τον εντοπισμό πολεμικού υλικού στην Καστοριά, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς με ανακοίνωσή της, αναδεικνύει τις δύσκολες συνθήκες, κάτω από τις οποίες οι αστυνομικοί επιτελούν το έργο τους.

Η Ένωση συγχαίρει την Υ.Α. Καστοριάς, το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών, την Ομάδα Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τ.Σ.Φ Μεσοποταμίας και όσους συνέβαλαν στη «μεγάλη επιτυχία της Διεύθυνση Αστυνομίας Καστοριάς ενάντια στη διακίνηση των παράνομων όπλων και, κατ’ επέκταση στην καταπολέμηση της βαριάς εγκληματικότητας» και κάνει λόγο για «αποδεκατισμένη»  Δ.Α Καστοριάς, παρά το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι έχουν επιφορτιστεί με επιπλέον έργο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, του μεταναστευτικού – προσφυγικού κλπ».

«Ήρθε ο καιρός να καταλάβουν οι αρμόδιοι ότι το διασυνοριακό έγκλημα στην Ελληνοαλβανική μεθόριο δεν έχει πάψει ποτέ. Ο αγώνας που δίνουν οι συνάδελφοί μας στις δύσβατες παραμεθόριες περιοχές είναι διαρκής επίμονος και επίπονος», αναφέρει η ανακοίνωση των αστυνομικών η οποία υπογραμμίζει ότι, «ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης του έργου που επιτελούν οι αστυνομικοί στην ακριτική Καστοριά, θα πρέπει η φυσική ηγεσία να αναρωτηθεί και να διερευνήσει με τι εξοπλισμό και με τι μέσα καταπολεμούν το διασυνοριακό έγκλημα και διαγράφουν τη μια επιτυχία μετά την άλλη».

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria