Ένας διάσημος streamer επιστρέφει στο Twitch. Και παίρνει συμβόλαιο εκατομμυρίων - OlaDeka

Ένας διάσημος streamer επιστρέφει στο Twitch. Και παίρνει συμβόλαιο εκατομμυρίων

Το 2019 ο Ninja αποχωρούσε από το Twitch για να πάρει μεταγραφή στο Mixer, την πλατφόρμα streaming της Microsoft. Τώρα επιστρέφει στο Twitch, φέρνοντας μαζί του φυσικά και το τεράστιο κοινό που τον ακολουθεί. Είναι ενδεικτικό ότι αυτή τη στιγμή διαθέτει 14,8 εκατ. followers στο Instagram.

Η μεγάλη επιστροφή τώρα, έρχεται μετά το «λουκέτο» που μπήκε στην πλατφόρμα της Microsoft. Ο ίδιος μάλιστα έκανε και τη σχετική ανάρτηση στο Twitter, μέσα από την οποία ανακοινώνει «το νέο κεφάλαιο» που ξεκινά στο Twitch.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει επίσημα γνωστό το χρηματικό ποσό που πήρε ο διάσημος streamer για να επιστρέψει στο Twitch, ωστόσο όπως σημειώνει το ESPN πρόκειται για ένα αποκλειστικό συμβόλαιο πολλών ετών και πολλών εκατομμυρίων.

Για να έχετε πάντως μια εικόνα, να υπενθυμίσουμε ότι ο Ninja για να κάνει την μεταγραφή στο Mixer το 2019, είχε εισπράξει από την Microsoft 20 με 30 εκατομμύρια δολάρια.

O Ninja είναι σήμερα 29 ετών. Παράλληλα με τα gaming live streamings που κάνει, διατηρεί και διαφημιστικές συμφωνίες με πολλά μεγάλα brands.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria