Καστοριά – Βρέθηκαν όπλα και εκρηκτικά στην περιοχή Γκιόλε – Με ποια υπόθεση συνδέονται

Σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας πρόκειται για 5 αυτόματα τυφέκια εκ των οποίων τα τρία είναι τύπου καλάσνικοφ ένας εκτοξευτήρας με αντιαρματικές ρουκέτες, χειροβομβίδες και κουτιά με χιλιάδες σφαίρες.

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Καστοριά – Βρέθηκαν όπλα και εκρηκτικά στην περιοχή Γκιόλε – Με ποια υπόθεση συνδέονται

Αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη ακόμη και αυτή την ώρα (20:00) από το μεσημέρι περίπου, σε περιοχή έξω από την πόλη της Καστοριάς κοντά στη διασταύρωση Μαυροχωρίου προς Αμπελόκηπους (Γκιόλε).

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει την περιοχή, περιορίζοντας και την κίνηση των κατοίκων. Εδώ και μερικές ώρες διενεργούνται έρευνες από κλιμάκια του στρατού και της αστυνομίας σε σημείο που σχετίζεται με παλιά υπόθεση σύλληψης για ναρκωτικά, όπλα, εκρηκτικά και πυρομαχικά κατόπιν πληροφοριών για όπλα και εκρηκτικά, τα οποία και βρέθηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αριθμός των όπλων και των εκρηκτικών που βρέθηκαν είναι σημαντικός.

Upd 23:38 -Συγκεκριμένα βρέθηκαν όπλα, χειροβομβίδες, εκρηκτικά, ένα αντιαρματικό με ρουκέτες και χιλιάδες σφαίρες!

Upd 2 – 07:00 – Σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας πρόκειται για 5 αυτόματα τυφέκια εκ των οποίων τα τρία είναι τύπου καλάσνικοφ ένας εκτοξευτήρας με αντιαρματικές ρουκέτεςχειροβομβίδες και κουτιά με χιλιάδες σφαίρες.

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες πριν από λίγο (20:45):

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια