ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΝΞ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ - OlaDeka

ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΝΞ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ

Επιστρατεύθηκε η Μονάδα Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς για την έρευνα στην επιχείρηση σιδηρικών

Η σοβαρότητα της υπόθεσης της σύλληψης του αστυνομικού και του επιχειρηματία στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν 125 κιλά κάνναβης, όπλα, πυρομαχικά, πυροκροτητές κα, φαίνεται και από τη συμμετοχή του Τάγματος Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς στην έρευνα που διεξήχθη στους χώρους του επιχειρηματία ο οποίος συνελλήφθη χθες.

Οι αποκλειστικές φωτογραφίες του oladeka.com έχουν τραβηχτεί σήμερα.

Εντωμεταξύ, φημολογία τεραστίων διαστάσεων έχει λάβει σε όλη την Καστοριά η συγκεκριμένη υπόθεση. Ονόματα φίλων, γνωστών, συνεργατών και φίλοι συνεργατών έχουν μπει στην ατζέντα των κουτσομπολιών και των ατέρμονων συζητήσεων κάθε φερέλπιδος Πουαρώ. «Ο τάδε ήταν στα νησιά, έκανε παραγγελίες και ο φίλος του ο γουναράς χρηματοδότησε με κεφάλαια, την αγορά από την Αλβανία. Οι συλληφθέντες είναι μερικοί από τους μεσαίους κρίκους της αλυσίδας…» και άλλα διάφορα θα ακούσει κανείς στα πηγαδάκια της πόλης»

Το σίγουρο είναι ότι οι αρχές δεν δείχνουν να εφησυχάζουν. Η Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδας κάνει το αυτονόητο, δηλαδή χρησιμοποιεί κάθε νόμιμο μέσο και πληροφορία για να ερευνήσει σε βάθος την υπόθεση που μοιάζει πολύ μεγαλύτερη απ ότι «αντέχουν» οι πλάτες δύο μόνο ατόμων, δηλαδή των συλληφθέντων.

Θεωρείται σίγουρο ότι υπάρχουν ήδη πολλά στοιχεία αλλά και ότι από εδώ και στο εξής θα συλλεχτούν περισσότερα με τη βοήθεια τεχνολογίας και γενικότερης έρευνας.

1

2

3

4

5

6

7

8

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria