ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ - ΚΔΑΠ: ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ. ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΓΙΑ 12 ΜΗΝΕΣ! - OlaDeka

ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ – ΚΔΑΠ: ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ. ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΓΙΑ 12 ΜΗΝΕΣ!

Υπάλληλοι των δύο βρεφονηπιακών σταθμών και του ΚΔΑΠ του Δήμου Καστοριάς, επικοινώνησαν με το oladeka.com και φορτισμένοι μας είπαν τα εξής:

Είμαστε 12 μήνες απλήρωτοι. Με μια πρόσφατη ανακοίνωση του δήμου για την πληρωμή των συναδέλφων των παιδικών σταθμών, δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι πληρωθήκαμε και εμείς. Αυτό δεν ισχύει. Εμείς εργαζόμαστε στους δύο βρεφονηπιακούς σταθμούς (και όχι στους παιδικούς) και το ΚΔΑΠ. Δεν φτάνει που δεν πληρωνόμαστε για ένα χρόνο, μας εμπαίζουν κι όλας.

Στις 27 Ιουλίου, παρότι δεν έγινε δεκτό το αίτημα μας για συνάντηση με τον κ. Δήμαρχο, εμείς πήγαμε στο γραφείο του χωρίς πρόσκληση και αποδοχή του αιτήματος μας για συνάντηση και του αναφέραμε το πρόβλημα μας.

Αναγκάστηκε να μας ακούσει και μας είπε ότι θα λυθεί το πρόβλημα που είναι διαδικαστικό δίνοντας μας ως ημερομηνία εξελίξεων την 27 Αυγούστου. Μετά ακούσαμε ότι επειδή το όλο θέμα είχε να κάνει με την αναμόρφωση του προϋπολογισμού του δήμου και επειδή το πρώτο 15μερο του Αυγούστου δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, οι συνεδριάσεις οικονομικής επιτροπής και δημοτικού συμβουλίου για να πάει το θέμα στον επίτροπο εκ νέου (μετά την αναμόρφωση προϋπολογισμού) μετατίθενται για τον Σεπτέμβριο.

Σήμερα μαθαίνουμε ότι ούτε τον Σεπτέμβριο δεν πρόκειται να έχουμε νέα. Συγκεκριμένα ο κ. Δήμαρχος μας είχε αναφέρει ότι το πιο πιθανό είναι να πληρωθούμε στις 10 Σεπτεμβρίου. Με λίγα λόγια παίζουν με τα νεύρα μας και ενώ είμαστε 12 μήνες απλήρωτοι με ότι συνεπάγεται αυτό, μας εμπαίζουν κι από πάνω!

To oladeka.com επικοινώνησε και με αρμόδιους του Δήμου Καστοριάς οι οποίοι μας είπαν ότι στις αρχές Σεπτεμβρίου οι υπάλληλοι θα πληρωθούν τουλάχιστον τους μισούς οφειλόμενους μήνες. Μένει λοιπόν να αναμένουμε αυτό το χρονικό διάστημα.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria