«Τα 2 βιβλία που με έκαναν δισεκατομμυριούχο»: Εξηγεί ο ιδρυτής του Shopify - OlaDeka

«Τα 2 βιβλία που με έκαναν δισεκατομμυριούχο»: Εξηγεί ο ιδρυτής του Shopify

Ο Tobias Lutke είναι σήμερα δισεκατομμυριούχος. Και είναι λογικό, αν σκεφτείς ότι πλέον το Shopify, το οποίο εστιάζει στο ηλεκτρονικό εμπόριο, έχει μια αξία που φτάνει στα 48 δισ. δολάρια. Ναι, ο ίδιος είναι ο ιδρυτής της διάσημης πλατφόρμας.

Και μάλιστα η «εκτόξευση» ήρθε… κάπως ξαφνικά, όπως σχολιάζει το αμερικανικό inc.com. Ο 40χρονος, σήμερα, επιχειρηματίας έφτιαξε ένα προϊόν που αποδείχτηκε εκπληκτικό, έφτασε σε μεγάλη επιτυχία, και κάπως έτσι ο Tobias Lutke αναγκάστηκε να… μάθει επιχειρηματικότητα εν κινήσει. Και όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Έπρεπε να αναπτύξει την επιχείρηση του, και φυσικά να αποκτήσει χαρακτηριστικά ηγέτη, έτσι ώστε να καταφέρει να φέρει σε πέρας την μεγάλη αποστολή.

Μιλώντας στο podcast του Tim Ferriss, ο Lutke είπε ότι ένα πράγμα που τον βοήθησε πολύ ήταν το διάβασμα. Εκεί μπόρεσε να βρει γνώσεις που του ήταν απαραίτητες. Και να αναπτύξει νέες δεξιότητες. Εδώ είναι λοιπόν 2 συγκεκριμένα βιβλία που παραθέτει ο ίδιος- όπως λέει τον βοήθησαν να γίνει δισεκατομμυριούχος.

1. Influence by Robert Cialdini

2. High Output Management by Andrew Grove

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria