Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης της κλοπής στο Άργος Ορεστικό - Σύμφωνα με πληροφορίες ομολόγησε την κλοπή 60 € - OlaDeka

Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης της κλοπής στο Άργος Ορεστικό – Σύμφωνα με πληροφορίες ομολόγησε την κλοπή 60 €

Στην αστυνομία του Άργους βρίσκεται ο έφηβος που φαίρεται να ομολόγησε σχετικά με την κλοπή 60 ευρώ από κατάστημα οπωρολαχανικών στο Άργος Ορεστικό.

Ο νεαρός απασχολεί για πρώτη φορά την ασρυνομία. Οι άντρες του ΑΤ Άργους Ορεστικού γνωρίζουν τη μικρή «ανθρωπογεωγραφία» που απασχολούν τις αρχές με παρόμοια αδικήματα, πολλά από τα οποία συνδέονται με προσπάθεια των δραστών για εξασφάλιση των δόσεων τους από τον σκοτεινό κύκλο της αγοράς ναρκωτικών.

Εύκολη υπόθεση θεωρήθηκε για την αστυνομία η οποία σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχει καθαρή εικόνα για πρόσωπα και πράγματα στην περιοχή.

Ο νεαρός άφηνε ως ίχνη κηλίδες αίματος στο διάβα του, αφού προσπαθώντας να εισβάλλει στο κατάστημα έσπασε τζάμια από τα οποία τραυματίστηκε, ωστόσο δεν ήταν αυτό που οδήγησε τους αστυνομικούς στον δράστη.

Πίσω από διάφορες παρόμοιες υποθέσεις κρύβεται δυστυχώς ένα μεγάλο δράμα για αρκετές οικογένειες στο Άργος Ορεστικό και πολλοί κάτοικοι ζητούν απεγνωσμένα τη βοήθεια της πολιτείας.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria