Προσκόμιση Δικαιολογητικών των επιτυχόντων της Δημόσιας Πρόσκλησης 4/2020 του ΟΑΕΔ στην Π.Ε. Καστοριάς - OlaDeka

Προσκόμιση Δικαιολογητικών των επιτυχόντων της Δημόσιας Πρόσκλησης 4/2020 του ΟΑΕΔ στην Π.Ε. Καστοριάς

Από τη Διεύθυνση Διοικητικού Οικονομικού της Π.Ε. Καστοριάς γίνεται γνωστό προς τους επιτυχόντες / ωφελούμενους της Δημόσιας Πρόσκλησης  4/2020 του ΟΑΕΔ, η οποία αφορά  την πρόσληψη εξήντα ένα (61) ατόμων, οκτάμηνης διάρκειας  στην Π.Ε. Καστοριάς στο πλαίσιο  του Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα,

ότι όσοι έχουν προμηθευτεί το απαιτούμενο συστατικό σημείωμα από τον ΟΑΕΔ όπου είναι εγγεγραμμένοι, πρέπει εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την έκδοση  του, να το  προσκομίσουν μαζί με όλα τα προβλεπόμενα από τη Δημόσια Πρόσκληση δικαιολογητικά (άρθρο 10.5) στην υπηρεσία.  

Προς διευκόλυνση των επιτυχόντων, η αίτηση  και η υπεύθυνη δήλωση που αναφέρονται στη Δημόσια Πρόσκληση βρίσκονται ήδη αναρτημένα στον επίσημο ιστότοπο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς ( HYPERLINK “https://kastoria.pdm.gov.gr/proskomisi-dikaiologitikon-ton-epitychonton-tis-dimosias-prosklisis-4-2020-toy-oaed-stin-p-e-kastorias/” https://kastoria.pdm.gov.gr/proskomisi-dikaiologitikon-ton-epitychonton-tis-dimosias-prosklisis-4-2020-toy-oaed-stin-p-e-kastorias/)

Για περισσότερες πληροφορίες: Δ/νση Διοικητικού-Οικονομικού, τμήμα Προσωπικού και Μισθοδοσίας, αρμόδια υπάλληλος  Γλυκερία Μαμάρα, τηλ. επικοινωνίας : 24673 50270.

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς, Διοικητήριο 52100 ▪ Καστοριά ▪ ΤΗΛ. (24673) 50216, 

fax 2467022513 ▪ e-mail: [email protected]

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria