Αποχαιρετώντας τον φίλο και συμμαθητή μας Κωνσταντίνο Κατσάνο - OlaDeka

Αποχαιρετώντας τον φίλο και συμμαθητή μας Κωνσταντίνο Κατσάνο

Αγαπημένε και καρδιακέ μας φίλε Κωσταντίνε. Το άγγελμα της είδησης του θανάτου σου έσκασε σε όλους μας σαν κεραυνός εν αιθρία. Η είδηση απλώθηκε αστραπιαία. Είπαμε δεν είναι δυνατό. Κάποιος ανόητος, κακεντρεχής θέλει να μας κάνει μια κακόγουστη φάρσα. Ήταν ο φίλος, ο συμμαθητής μας. Παγώσαμε. Συγκλονιστήκαμε.

Ήταν ο καθημερινός, ο καρδιακός, ο φωτεινός και χαμογελαστός συμμαθητής μας και φίλος.

Μαζί μοιραστήκαμε χαρές και λύπες, ικανοποιήσεις και απογοητεύσεις. Μαζί συζητούσαμε το κάθε τι. Μαζί στα πειράγματα και τα αστεία. Μαζί και στις νεανικές τρέλες. Μαζί στην τάξη, μαζί και στο διάλειμμα. Πολλές οι ώρες της κάθε μέρας που περνούσαμε μαζί. Και  εντός και εκτός σχολείου. Και τώρα πρέπει να σε αποχαιρετήσουμε.

Οι συμμαθητές σου, θα σε θυμόμαστε πάντοτε στις προσευχές μας. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ και πάντοτε θα κρατάς μια καλή θέση μέσα στην καρδιά μας. Θα μας λείψεις, θα μας λείψει η ξεχωριστή σου διάθεση και ευγένεια. Θα μας λείψει η καταδεκτικότητά σου, η  ευγένεια της ψυχής σου, το μειλίχιο χαμόγελό σου, η ακεραιότητα του χαρακτήρα σου.

Καλό σου ταξίδι, αγαπημένε μας συμμαθητή και φίλε, αιωνία να είναι πάντα η μνήμη σου και είθε το χώμα που θα σε σκεπάσει να είναι ελαφρύ.


Η Εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Κυριακή 2 Αυγούστου, ώρα 17:00 στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων Καστοριάς

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria