Χρυσές Β. Ρέββα και Αναστασιάδου (αποτελέσματα – βαθμολογία μετάλλια) - OlaDeka

Χρυσές Β. Ρέββα και Αναστασιάδου (αποτελέσματα – βαθμολογία μετάλλια)

Ασημένια η τερτάκωπος ανδρών και χάλκινη η οκτάκωπος γυναικών του Ν. Ο. Μαυροχωρίου – Χάλκινες οι αδελφές Ρέββα του ΝΟΚ

Ο Ναυτικός Όμιλο Θεσσαλονίκης αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πολυνίκης Ελλάδας μετρά την ολοκλήρωση του 86ου Πανελληνίου πρωταθλήματος  κωπηλασίας που για πρώτη φορά και λόγω κορονοϊού πραγματοποιήθηκε εξ ολοκλήρου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΝΟΘ κατέκτησαν συνολικά σε όλες τις κατηγορίες 27 μετάλλια εκ των οποίων 11 χρυσά , 10 ασημένια και 6 χάλκινα ενώ για πρώτη φορά ο ΕΝΟΑ κατέκτησε την 2η θέση στον πίνακα των μεταλλίων κατακτώντας 14 μετάλλια εκ των οποίων 8 χρυσά, 3 ασημένια και 3 χάλκινα. Στην 3η θέση του σχετικού πίνακα ο ΝΟ Ιωαννίνων που κατέκτησε 18 μετάλλια εκ των οποίων 6 χρυσά, 10 ασημένια και 2 χάλκινα.

Πρώτος στη βαθμολογία ο ΝΟ Ιωαννίνων με 328 βαθμούς που ανακηρύσσεται πρωταθλητής Ελλάδας αφήνοντας στην 2η θέση τον ΝΟΘ που συγκέντρωσε 303,5 βαθμούς , ενώ τρίτος στον σχετινό πίνακα ο ΟΕΑΝΑ Βόλου με 166.5 βαθμούς.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι σε σχέση με την περσινή χρονιά πέντε περισσότερα σωματεία μπήκαν στον πίνακα των μεταλλίων φτάνοντας τα 26 από τα 29 που συμμετείχαν ενώ πέρυσι είχαν κερδίσει μετάλλιο τα 21 από τα 28 που είχαν συμμετάσχει στο 85ο .

Οι επιτυχίες στις τρεις πρώτες θέσεις:

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα των τελικών της Κυριακής μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria