«Παγκόσμια δικτατορία αντίχριστου» απαντά ο ιερέας για την πιστή με τη μάσκα - OlaDeka

«Παγκόσμια δικτατορία αντίχριστου» απαντά ο ιερέας για την πιστή με τη μάσκα

«Κάποιοι από αυτούς που πέθαναν στην Ελλάδα από κορονοϊό πληρώθηκαν για να πουν ότι πέθαναν», υποστήριξε ο πατέρας Ιγνατίου

«Κάποιοι από αυτούς που πέθαναν στην Ελλάδα από κορονοϊό πληρώθηκαν για να πουν ότι πέθαναν», υποστήριξε ο πατέρας Ιγνατίου

Οπατέρας Ιγνάτιουιερέας στη μονή Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου της Εορδαίαςδιέκοψε τη λειτουργία για να αποδοκιμάσει μια 74χρονη πιστή που φορούσε μάσκα. Η κίνησή του αυτή σχολιάστηκε αρκετά και γι’ αυτό ο πατέρας Ιγνατίου μίλησε στην ΕΡΤ για τους λόγους που τον έκαναν να διώξει την 74χρονη από την εκκλησία. 

Ο πατέρας Ιγνατίου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Υπάρχει παγκόσμια δικτατορία του αντίχριστου μέσω του ΠΟΥ… Αφού οι κυβερνήσεις δεν μπορούν να περάσουν κάποια πράγματα με δημοκρατία, τα περνάνε με δικτατορία». Ο πατέρας Ιγνάτιος ανέφερε, μάλιστα, ότι ο κορονοϊός είναι ένα ψέμα και ότι «κάποιοι από αυτούς που πέθαναν στην Ελλάδα από κορονοϊό πληρώθηκαν για να πουν ότι πέθαναν».

Για τον διαπληκτισμό του με την 74χρονη πιστή σημείωσε: «Όταν την είδα με τη μάσκα, νόμιζα ότι είχαμε καρναβάλια. Καρναβάλι δεν είναι αυτός που φοράει μάσκα;» και πρόσθεσε: «Ειναι ιερός ο χώρος εντός της εκκλησίας, δεν χρειάζονται μάσκες. Εδώ κατοικεί ο Θεός. Ο Θεός θεραπεύει. Είναι προσβολή για τον χώρο η μάσκα μέσα στον ναό». «Η εκκλησία είναι το σώμα του Χριστού και ο Χριστός θέλει το πρόσωπό μας καθαρό», τόνισε.

Ο πατέρας Ιγνάτιος που φέρεται να λειτουργεί αυτόνομα από την Αρχιεπισκοπή και τις οδηγίες που έχει δώσει για τον κορονοϊό αναφέρθηκε με σκληρό τόνο και στον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο: «Ο Ιερώνυμος πιστεύει στον κορονοϊό γιατί δεν πιστεύει στον Θεό», ενώ κατέληξε: «Ο ΠΟΥ βρήκε ένα ιό και προσπαθεί να επιβάλλει μία παγκόσμια δικτατορία».

Υπενθυμίζεται ότι σε ανάρτησή της στο Facebook η Στεργιανή Γάκη, κόρη τη 74χρονης, σημείωσε: «Σε αυτόν λοιπόν τον “ιερέα” που με περισσή αγένεια και αλαζονεία αποκάλεσε καρναβάλι την 74χρονη μητέρα μου επειδή επέλεξε ούσα σκεπτόμενη και υπεύθυνη, να φορά μάσκα στην σημερινή λειτουργία, ας του πει κάποιος πως τον πληρώνω και εγώ δουλεύοντας κοπιωδώς και αποδίδοντας με συνέπεια τις φορολογικές μου υποχρεώσεις και υπάρχει εκεί για να μεταλαμπαδεύσει την αγάπη του Θεού στις ψυχές και στις ζωές μας. Και πείτε του επίσης πως ο οίκος του Θεού από τον οποίον έδιωξε σήμερα την μητέρα μου, είναι χώρος που ψυχές, μυαλά και χαρακτήρες σαν τον δικό του δεν θα έπρεπε να πλησιάζουν….μόνο ντροπή και θλίψη… μεσαίωνας».

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria