Ολ. Τελιγιορίδου: “Προεκλογικά γραμμάτια ξεπληρώνει η κυβέρνηση της ΝΔ” - OlaDeka

Ολ. Τελιγιορίδου: “Προεκλογικά γραμμάτια ξεπληρώνει η κυβέρνηση της ΝΔ”

Συνέντευξη της Ολ. Τελιγιορίδου στο Kontra στην Αναστασία Γιάμαλη

Το νομοσχέδιο του υπ. Παιδείας διαλύει τους κανόνες εποπτείας των ιδιωτικών σχολείων και αφήνει απροστάτευτους τους εργαζόμενους εκπαιδευτικούς. Είναι ένα ιδεοληπτικό νομοσχέδιο που καταστρατηγεί την ισοτιμία της εκπαίδευσης.

Για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις η κ. Τελιγιορίδου είπε πως υπάρχει κενό στρατηγικής από την κυβέρνηση της ΝΔ. Η χώρα οφείλει να έχει ουσιαστικό ρόλο στις ευρωπαϊκές και περιφερειακές πρωτοβουλίες στη βάση του διεθνούς δικαίου και της υπεράσπισης των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.

Τέλος, για την προστασία της Α’ κατοικίας η κ. Τελιγιορίδου αναφέρθηκε στην τροπολογία που κατέθεσαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Ιδιαίτερα σήμερα και ενώ η πανδημία του κορονοϊού δεν έχει πλήρως αντιμετωπιστεί, με την ελληνική οικονομία να εισέρχεται σε μια περίοδο βαθιάς ύφεσης που θα φέρει χιλιάδες επιχειρήσεις και νοικοκυριά σε συνθήκες οικονομικής ασφυξίας, είναι απαραίτητο να υπάρξει ένα διευρυμένο πλαίσιο για την προστασία της κύριας κατοικίας που θα περιλαμβάνει αυξημένη κρατική επιδότηση για τους δανειολήπτες που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria