Μηλοχώρι - Ιερομόναχος Ιγνάτιος: Παγκόσμια συνωμοσία ο κορονοϊός – Δεν μπαίνουν στο ναό όσοι φορούν μάσκα - OlaDeka

Μηλοχώρι – Ιερομόναχος Ιγνάτιος: Παγκόσμια συνωμοσία ο κορονοϊός – Δεν μπαίνουν στο ναό όσοι φορούν μάσκα

Αρνήθηκε και θα συνεχίζει να αρνείται την είσοδο στη μονή Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου Εορδαίας, σε όσους πιστούς φορούν μάσκα, δήλωσε απερίφραστα στην κάμερα της ΕΡΤ,

ο ιερομόναχος Ιγνάτιος, λέγοντας μάλιστα πως δεν υπάρχει κορονοϊός, «πρόκειται για παγκόσμια συνωμοσία» υποστήριξε και δεν δίστασε να δηλώσει ότι «ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, πιστεύει στον κορονοϊό, γιατί δεν πιστεύει στο Χριστό». Ο ιερομόναχος παραδέχτηκε, πως απευθυνόμενος χθες στη διάρκεια της θείας λειτουργίας, στο μοναστήρι που πανηγύριζε προς τιμήν της προστάτιδος Αγίας, σε 74χρονη πιστή που φορούσε μάσκα προστασίας από τον κορονοϊό, της είπε «έτσι όπως είστε με τη μάσκα, είναι σα να έχουμε καρναβάλι. Και όταν έρχεσαι στην εκκλησία θα συμπεριφέρεσαι όπως σε θέλει ο Χριστός. Με το πρόσωπό σου καθαρό.»

Με προτροπή του επιτρόπου της εκκλησίας μάλιστα, ζητήθηκε στην 74χρονη να αποχωρήσει, η οποία και αρνήθηκε. Να σημειωθεί ότι δεν υπήρξε καμία αντίδραση από τους πιστούς που ήταν παρόντες. Το περιστατικό έγινε γνωστό μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα από την κόρη της 74χρονης.

«Σεβόμαστε την επιστήμη αλλά τα περί πανδημίας είναι φιάσκο κατ΄εντολή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, που προσπαθεί να επιβάλει παγκόσμια δικτατορία» υποστήριξε ο ιερομόναχος. «Η εκκλησία είναι χώρος ιερός και εδώ υπάρχει ο Θεός, είναι το κατοικητήριο του Θεού και των Αγίων , οι άγιοι θεραπεύουν, δεν νοσείς από τους αγίους» δήλωσε, για να δικαιολογήσει την ενέργειά του.

«Δεν είναι σωστό να φοράτε μάσκα εντός του ναού», προσβάλλετε το χώρο. Εάν θέλετε να την φοράτε πηγαίνετε έξω», ανέφερε ότι είπε στην 74χρονη.

«Παγκόσμια δικτατορία προσπαθούν να επιβάλουν μέσω του ΠΟΥ κάποιοι άνθρωποι, που θα καταλήξει στην δικτατορία του Αντιχρίστου, είπε στην κάμερα της ΕΡΤ. «Δεν μπορεί να επιβληθεί μια παγκόσμια κυβέρνηση με δημοκρατία, θα επιβληθεί με δικτατορία», υπερθεμάτισε και εκτίμησε πως «Δεν πρόκειται για πανδημία. Στην Ελλάδα πέθαναν 200 άτομα, για τους οποίους πολλοί πληρώθηκαν για να πουν, πέθανε ο πατέρας μου, που ήταν 90 χρονών από κορονοϊό. Σε ψέματα στηρίζονται.»

Το μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής λειτουργεί αυτοβούλως, δήλωσε ο Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, Θεόκλητος.

Δείτε ΕΔΩ από το 12:05 ολόκληρο το θέμα

ΕΡΤ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria