Μαγικές στιγμές για τα πληρώματα του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς. Στην 5η θέση των μεταλλίων σε σύνολο 29 σωματείων - OlaDeka

Μαγικές στιγμές για τα πληρώματα του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς. Στην 5η θέση των μεταλλίων σε σύνολο 29 σωματείων

Σε μία μαγική μέρα, τα πληρώματα του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς έφεραν τον Όμιλο στην 5η θέση των μεταλλίων σε σύνολο 29 σωματείων, στις κατηγορίες Εφήβων/Νεανίδων και Νέων Ανδρών και Γυναικών (ηλικίες κάτω των 23 ετών).

Με δύο χρυσά μετάλλια κι ένα χάλκινο, τα πληρώματα του Ν.Ο.Κ. επιβεβαίωσαν την 5η θέση που κατέλαβαν τα πληρώματα της κατηγορίας Παίδων/Κορασίδων δύο μέρες νωρίτερα. Ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς είναι ξανά στις κορυφαίες θέσεις του εγχώριου κωπηλατικού στερεώματος.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των πληρωμάτων που αγωνίστηκαν το Σάββατο 25 Ιουλίου 2020:

Χρυσό μετάλλιο για την Αναστασιάδου Ευαγγελία στο αγώνισμα του σκιφ Νεανίδων.

Χρυσό μετάλλιο για τις Αναστασιάδου Ευαγγελία και Νάτσιουλα Στέλλα στο αγώνισμα του διπλού σκιφ Νεανίδων.

Χάλκινο μετάλλιο για τις Αναστασιάδου Ευαγγελία και Ρέββα Βασιλική στο αγώνισμα της δικώπου άνευ πηδαλιούχου Νεανίδων.

Πέμπτη θέση για τους Τσάτσο Μάκη, Βούλτσιο Γιώργο, Χρήστου Κωστή και Γάκη Πέτρο στο αγώνισμα του τετραπλού σκιφ Εφήβων.

Πέμπτη θέση για τους Χρήστου Κωστή και Γάκη Πέτρο στο αγώνισμα του διπλού σκιφ Εφήβων.

Έβδομη θέση για τους Μπέλλο Αλέξανδρο και Ντίκο Αντώνη στο αγώνισμα του διπλού σκιφ Εφήβων.

Μία μέρα ακόμη έμεινε για την ολοκλήρωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας και ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς έχει πλέον αποδείξει πως του ανήκουν οι κορυφαίες θέσεις της κατάταξης στην Ελληνική Κωπηλασία. Το αυριανό πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνει αγωνίσματα των κατηγοριών Ανδρών/Γυναικών και Ελαφρών Βαρών Ανδρών/Γυναικών.

Όλοι μαζί ενωμένοι, διοίκηση, προπονητές και αθλητές θα συνεχίσουν και αύριο, την τελευταία μέρα του Πρωταθλήματος την προσπάθειά τους και θα έχουν τη σκέψη αλλά και τις ευχές όλων των Καστοριανών στο πλευρό τους. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που αγωνίστηκαν μέχρι τώρα, αλλά και στις προπονήτριες Σιαραφέρα Βούλα και Φιλιοπούλου Ιωάννα, που απέδειξαν πως η δουλειά που γίνεται στις τάξεις του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς είναι σοβαρή, επίμονη, μελετημένη, βασισμένη σε επιστημονικές βάσεις, πράγματα τα οποία αποδεικνύονται έμπρακτα καθημερινά, στα πλαίσια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας του 2020.

Δείτε τι γράφει το kopilasia.gr:

Σπουδαίες κούρσες πραγματοποιήθηκαν το πρωί του Σαββάτου στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά κατά τη διάρκεια των τελικών των κατηγοριών Εφήβων-Νεανίδων και Κάτω των 23 ετών όπου ΕΝΟΑ και ΝΟ Θεσσαλονίκης μονομάχησαν για την κατάκτηση των περισσοτέρων χρυσών μεταλλίων με τους Αιγυπτιώτες να κερδίζουν με μόλις ένα διαφορά αφού κατέκτησαν 5 χρυσά κι ένα χάλκινο ενώ ο ΝΟΘ κατέκτησε 4 χρυσά 5 ασημένια κι ένα χάλκινο. Αναλυτικά ο σχετικός πίνακας ΕΔΩ.

Στον μεγάλο τελικό των οκτακώπων ο ΝΟ Ιωαννίνων ήταν αυτός που πανηγύρισε το χρυσό (Φωτό) αφήνοντας δεύτερο τον ΝΟΘ ενώ στα πρόσωπα που ξεχώρισαν ήταν ο Δημήτρης Στασινός του Ομίλου Ερετών  με τα δυο χρυσά που κέρδισε στο σκιφ και το διπλό, ο Λεωνίδας Τζουμέζης του ΕΝΟΑ στη δίκωπο και το τετραπλό όπως και η Ευαγγελία Αναστασιάδου του ΝΟ Καστοριάς που κατέκτησε δυο χρυσά σε σκιφ και διπλό κι ένα χάλκινο στη δίκωπο.

Επίσης το ολυμπιακό πλήρωμα των Μαρία Κυρίδου- Χρίστινα Μπούρμπου κατέκτησε με τα χρώματα του ΝΟΘ άνετα το χρυσό μετάλλιο στον τελικό της διοκώπου στην πρώτη επίσημη κούρσα της χρονιάς κι ενώ κανονικά τέτοιες μέρες θα έπρεπε κανονικά να βρίσκεται στο Τόκιο για τους Ολυμπιακούς αγώνες. Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα των τελικών του Σαββάτου ΕΔΩ.     

Προηγείται ο ΝΟΘ στο σύνολο 

Συνολικά στις κατηγορίες που έχουν ολοκληρωθεί μέχρι σήμερα (Ανδρών-Γυναικών κάτω των 23, Εφήβων-Νεανίδων και Παίδων-Κορασίδων) στον πίνακα των μεταλλίων προηγείται ο ΝΟ Θεσσαλονίκης μερ 5 χρυσά 5 ασημένια 4 χάλκινα , ακολουθεί ο ΕΝΟΑ με 5-1-1 και τρίτος είναι ο ΟΕΑΝΑΒ με 4-1-2. Αναλυτικά ο πίνακας των μεταλλίων μετά την ολοκλήρωση της 4ης ημέρας για τα 22 σωματεία που έχουν ανέβει στο βάθρο βρίσκεται ΕΔΩ  

Οι τελικοί της Κυριακής

Με 18 μεγάλους τελικούς (6 Ελ βαρών) θα πέσει η αυλαία του 86ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος στο Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά την Κυριακή το πρωί. Όλοι οι τελικοί θα μεταδοθούν απευθείας από την ΕΡΤSports.  Αναλυτικά το ωρολόγιο πρόγραμμα και ΕΔΩ:

08:30 Τετράκωπος άνευ (4-)  Γυναικών

08:45 Δίκωπός άνευ (2-)  Ανδρών

09:00 Σκιφ ελ βαρών (1ΧΕΒ) Γυναικών

09:15 Διπλό σκιφ ελ βαρών (2ΧΕΒ) Γυναικών

09:30 Σκιφ ελ βαρών (1ΧΕΒ) Ανδρών

09:45 Τετράκωπος άνευ ελ βαρών (4-ΕΒ) Ανδρών

10:00 Διπλό σκιφ ελ βαρών ( 2ΧΕΒ) Ανδρών

10:15 Τετραπλό σκιφ ελ βαρών (4ΧΕΒ) Ανδρών

10:30 Τετράκωπος μετά πηδ (4+) Ανδρών

10:45 Διπλό σκιφ (2Χ) Ανδρών

11:00 Σκιφ (1Χ) Γυναικών

11:15 Δίκωπος άνευ (2-) Γυναικών)

11:30 Δίκωπος μετά πηδ (2+) Ανδρών

11:45 Τετραπλό σκιφ (4Χ) Γυναικών

12:00 Σκιφ (1Χ) Ανδρών

12:15 Οκτάκωπος (8+) Γυναικών

12:30 Τετράκωπος άνευ (4-) Ανδρών

12:40 Τετραπλό σκιφ (4Χ) Ανδρών ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

12:45 Τετραπλό σκιφ (4Χ) Ανδρών

13:00 Διπλό σκιφ (2Χ) Γυναικών

13:15 Οκτάκωπος (8+) Ανδρών    

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria