ΚΑΣΤΟΡΙΑ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ 30 ΦΙΑΛΕΣ ΨΥΚΤΙΚΟ ΥΓΡΟ - OlaDeka

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ 30 ΦΙΑΛΕΣ ΨΥΚΤΙΚΟ ΥΓΡΟ

Οι δύο 60χρονοι είχαν εισάγει-παραλάβει από κοινού τις φιάλες με το ψυκτικό υγρό από μη φυλασσόμενη διάβαση της Ελληνοαλβανικής μεθορίου

Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι σε αγροτική-δασική περιοχή της Καστοριάς δύο 60χρονοι ημεδαποί για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα και της νομοθεσίας περί αυτοκινήτων, κατά περίπτωση.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε αγροτική-δασική περιοχή της Καστοριάς, αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες με οδηγό και συνοδηγό τους 60χρονους. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 30 φιάλες που περιείχαν ψυκτικό υγρό (φρέον), συνολικού βάρους 329 κιλών.

Συνεχιζόμενης της έρευνας προέκυψε ότι, οι ανωτέρω είχαν εισάγει-παραλάβει από κοινού τις φιάλες, από μη φυλασσόμενη διάβαση της Ελληνοαλβανικής μεθορίου, στερούμενοι παραστατικών εισαγωγής, εκτελωνισμού και δασμολόγησης αυτών.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • 30 φιάλες ψυκτικού υγρού (φρέον), συνολικού βάρους -329- κιλών,
  • το ανωτέρω Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο,
  • 2 κινητά τηλέφωνα και
  • 2 κάρτες sim,

ως μέσα τέλεσης λαθρεμπορίας, κατά παράβαση των διατάξεων του εθνικού τελωνειακού κώδικα.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στoν κ. Εισαγγελέα  Πρωτοδικών Καστοριάς.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria