Ηλίας Κάτανας: Κύριε Σαββόπουλε καλορίζικο και επίσημα το πολυμηχάνημα της λίμνης Καστοριάς - OlaDeka

Ηλίας Κάτανας: Κύριε Σαββόπουλε καλορίζικο και επίσημα το πολυμηχάνημα της λίμνης Καστοριάς

Ένα κατασκευασμένο θολό τοπίο που είχε στόχο τη δημιουργία θορύβου και αντιπολιτευτικού κλίματος αποσκοπώντας να αφήσει μία ζοφερή εικόνα στα δημόσια πράγματα εξυπηρετώντας περίεργους σκοπούς και πολιτικά συμφέροντα, έλαβε οριστικά τέλος πριν από λίγο καιρό.

Και να γίνω πιο συγκεκριμένος. Αναφέρομαι στο πολυμηχάνημα της λίμνης της Καστοριάς. Ναι αυτό το περιβόητο πολυμηχάνημα που το πολέμησαν άπαντες. Αν γυρίσουμε λίγο τον χρόνο πίσω θα θυμηθούμε τι λέγανε κάποιοι, θα θυμηθούμε τι γράφανε κάποιοι και θα θυμηθούμε πως προσπαθούσαν τότε να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη με διάφορα τεχνάσματα. «Δεν παραλαμβάνεται το πολυμηχάνημα. Δεν είναι ωραίο το πολυμηχάνημα. Δεν έχει air condition το πολυμηχάνημα!» Αυτά λέγανε. Ή μάλλον κραυγάζανε.

Μάλιστα, η κυρία Ζεμπιλιάδου μας είχε κάνει και την τιμή να παρουσιαστεί για μία και μοναδική φορά στα πέντε χρόνια σε μία συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής, προσπαθώντας να κάνει αυτό που συνεχίζει να κάνει μέχρι και σήμερα. Να κυνηγά μάγισσες και να αντιπολιτεύεται με λάθος τρόπο ακόμη και σήμερα, την προηγούμενη περιφερειακή αρχή που έχει αλλάξει όμως από το Σεπτέμβριο.

Ευτυχώς δόθηκε τέλος σε όλο αυτό το σήριαλ. Ευτυχώς για τους πολίτες της Καστοριάς τελείωσαν όλα όπως έπρεπε. Τελείωσαν όλα όπως ακριβώς δηλώναμε και τότε με πλήρη υπευθυνότητα και ειλικρίνεια.

Προς μεγάλη απογοήτευση και στεναχώρια για κάποιους, το πολυμηχάνημα της λίμνης της Καστοριάς και αφού αυτοί οι κάποιοι, εξάντλησαν όλες τις ενέργειες που μπορούσαν να κάνουν για να το ακυρώσουν, για να το βγάλουν παράνομο, ή για να καταστήσουν εμάς πολιτικά ανακόλουθους, πληρώθηκε από το ΠΤΑ, πριν λίγο καιρό. Και έτσι το παραμύθι έλαβε τέλος. Και ευτυχώς για τους πολίτες της Καστοριάς το παραμύθι είχε χάπι έντ, νικώντας στο τέλος δράκους, μάγισσες και όλους αυτούς που βάζανε σε κίνδυνο μια μεγάλη επένδυση για την πανέμορφη λίμνη, αφού δε διστάσανε, αυτοί οι κάποιοι, μπροστά στο κοινωνικό συμφέρον να βάλουν τις δικές τους πολιτικές σκοπιμότητες.

Στο διαταύτα;
Παραπληροφόρηση για το τίποτα, πολύ κακό για δήθεν εντυπώσεις με μοναδικό αποτέλεσμα την ταλαιπωρία πολλών ανθρώπων, το στιγματισμό υπηρεσιακών παραγόντων που από ότι φαίνεται όμως έκαναν στο ακέραιο τη δουλειά τους και μια μεγάλη ταλαιπωρία για όλους τους Καστοριανούς που τόσο καιρό τρομοκρατούνταν από δήθεν πολιτικές καταγγελίες και δημοσιογραφικά <<αποκλειστικά>>. Συμπέρασμα και ένα μήνυμα προς τον κόσμο. Να έχετε κατά νου πως αρχικά, για λίγο διάστημα ευτυχώς, φαίνεται να <<κερδίζουν>> τα πολιτικά παιχνίδια και οι σκοπιμότητες. Στο τέλος όμως πάντα, υπερισχύει η αλήθεια. Και η αλήθεια για ακόμη μία φορά ήταν με εμάς. Όπως ήταν με τη Σχολή Πυροσβεστών, όπως ήταν από την αρχή για το πολυμηχάνημα της Καστοριάς, και όπως πάντα έλεγα ότι πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στον Θόδωρο Καρυπίδη. Ως Πρόεδρος της τότε οικονομικής επιτροπής και τέως Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών οφείλω να συγχαρώ όλους αυτούς που συμμετείχαν στην οικονομική επιτροπή και ήταν με τη σωστή πλευρά, με την πλευρά της κοινωνίας, να συγχαρώ επίσης ξανά, τους υπηρεσιακούς που δε φοβηθήκανε και σταθήκανε στο ύψος των περιστάσεων εκτελώντας απλά το καθήκον τους.

Κύριε Σαββόπουλε καλορίζικο και επίσημα το Πολυμηχάνημα της λίμνης και να το προσέχετε ως κόρη οφθαλμού..

Ηλίας Π. Κάτανας
Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΔΜ
τ. Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών – Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria