ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΝΟΜΑΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ - OlaDeka

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΝΟΜΑΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ

Με πολλά μετάλλια έκλεισε η πρώτη μέρα των τελικών αγώνων  στο πανελλήνιο πρωτάθλημα  κωπηλασίας  για τον Ναυτικό Όμιλο Μαυροχωρίου.

Αν και  η τύχη δεν ήταν με το μέρος  του Ναυτικού  Ομίλου  Μαυροχωρίου εξαιτίας των έντονων κακών  καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν και έτσι  έχασε μέσα από τα χέρια του 3 χρυσά  μετάλλια σε   3 πληρώματα στα τελευταία μετρά της κούρσας  ο Ναυτικός Όμιλος Μαυροχωρίου κατέκτησε :

3 Αργυρά  μετάλλια 

 1 Χάλκινο μετάλλιο 

Μια 4η θέση 

Μια 7η θέση

Από τους 19 αθλητές που συμμετείχαν στην κατηγορία παίδων κορασίδων οι 13 πήραν μετάλλιο .

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι 6 αθλητές που δεν κατάφεραν να  πάρουν μετάλλιο ανήκουν στην κατηγορία ανάπτυξης με δικαίωμα συμμέτοχης στη κατηγορία παίδων κορασίδων.

Ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου  Μπούσης  Ναούμ δήλωσε :

Οι κακές καιρικές συνθήκες δεν είναι δικαιολογία , ήταν για όλους δύσκολες οι κούρσες με κύμα  και το άθλημα της κωπηλασίας γίνετε στο νερό και μερικές  φορές  με κύμα και αέρα, έτυχε αυτήν την φορά η τύχη να μην είναι μαζί μας και έτσι σε 3 αγωνίσματα  στα τελευταία μέτρα να χάσουμε το χρυσό μετάλλιο, παρόλα αυτά οι αθλητές μας τα κατάφεραν. Σχεδόν όλοι οι αθλητές μας πήραν μετάλλιο στις  κατηγορίες  παίδων κορασίδων  και για άλλη μια φορά με χαμηλούς τόνους και σοβαρότητα  οι προπονητές  μας Ιωάννης  Τσαλούχος και  Ιουλία  Τσίντζου απέδειξαν  την σοβαρή δουλεία   που κάνουν . Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους προπονητές και στους αθλητές μας  και  τους εύχομαι καλή επιτυχία και τις απόμενες μέρες  στις κατηγορίες  Έφηβων – Νεανίδων ,Αδρών – Γυναικών.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους γονείς  και όλα τα μέλη του συλλόγου μας που παρόλο σε τόσο δύσκολους καιρούς που βιώνουμε  πάντα είναι δίπλα μας και προσφέρουν τα μέγιστα στη  προσπάθεια  που κάνουμε .

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria