Δολοφονική επίθεση κατά του Στέφανου Χίου – Τον πυροβόλησαν έξω από το σπίτι του τα ξημερώματα - OlaDeka

Δολοφονική επίθεση κατά του Στέφανου Χίου – Τον πυροβόλησαν έξω από το σπίτι του τα ξημερώματα

Δύο σφαίρες δέχθηκε ο γνωστός δημοσιογράφος που νοσηλεύεται στο ΚΑΤ

Άγνωστοι πυροβόλησαν τα ξημερώματα τον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια και τον τραυμάτισαν.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα makeleio.gr, οι δράστες περίμεναν τον δημοσιογράφο έξω από την οικία του και την ώρα που αυτός επέστρεψε, ο ένας εξ αυτών τον πλησίασε και τον πυροβόλησε δύο φορές εξ επαφής, ενώ είχε σκοπό να πυροβολήσει κι άλλες, αλλά κόλλησε το όπλο του.

«Ο Στέφανος Χίος δέχθηκε δύο σφαίρες από έναν άγνωστο που φορούσε μαύρα ρούχα και ο οποίος είχε συνεργό που τον περίμενε. Η μία πέρασε ξυστά από την καρωτίδα και η άλλη κοντά στην καρδιά, ενώ στο αυτοκίνητό του υπάρχουν δύο οπές από σφαίρες». Αυτό τόνισαν στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αστυνομικές πηγές. Όπως, δε, αναφέρει το ΑΜΠΕ, η σύζυγος του Στέφανου Χίου, άκουσε τους πυροβολισμούς και κατέβηκε αμέσως από την οικία στον δρόμο, είδε τι είχε συμβεί και μετέφερε τον τραυματισμένο δημοσιογράφο στο νοσοκομείο.

Ο Στ. Χίος διακομίστηκε αρχικά στο Σισμανόγλειο και κατόπιν στο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας. Σύμφωνα με τους γιατρούς, στάθηκε πολύ τυχερός που οι σφαίρες δεν βρήκαν ζωτικά του όργανα.

Πηγή εσωτερικής φωτό: makeleio.gr

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria